Aanmelden Voorjaarscompetitie 2023

Vanaf zondag 2 april start de Voorjaarscompetitie 2023 voor de jeugd (‘Rood’, ‘Oranje’, ‘Groen’ en ‘Geel’) en vanaf maandag 3 april voor de volwassenen. Let op! Op vrijdag 31 maart start de vrijdagcompetitie volwassenen ‘Gemengd dubbel’ en ‘8&9’. Vanwege de populariteit van deze competitie is de vrijdagavond competitie om de week, in totaal 5 speeldagen. De KNLTB Voorjaarscompetitie telt voor de overige speelsoorten in principe zeven speeldagen in april, mei en juni. Bekijk hier de speeldagen en bekijk het competitieaanbod voor de jeugd, competitieaanbod volwassenen ‘Landelijk’ en het competitieaanbod volwassenen ‘Regionaal’. De jeugd wordt aangemeld via de trainer. Heb je vragen over competitie spelen, neem dan contact op met Erik Dallinga.

Iedereen kan meedoen aan de competitie!

Iedereen kan meedoen aan de KNLTB Voorjaarscompetitie. Zowel de meer ervaren spelers als de beginners 8&9 en via de Zomeravondcompetitie. De 18+-ers kunnen op verschillende dagen kiezen uit verschillende. De jeugd ‘Rood’, ‘Oranje’ en ‘Groen’ speelt op zondag, en de jeugd ‘Geel’ kan kiezen uit verschillende momenten in het weekend.

Voorjaarscompetitie 2023 ‘Volwassenen’
De KNLTB Voorjaarscompetitie telt in principe zeven speeldagen, in april, mei en juni, en wordt zoveel mogelijk gespeeld in poules van acht teams. Bekijk hier de speeldagen. Bekijk hier het competitieaanbod Landelijk’ en het competitieaanbod volwassenen ‘Regionaal’.

Vrijdagavondcompetitie: om de week en 5 speeldagen
Net als vorig jaar zal tijdens de vrijdagavondcompetitie ‘om de week’ worden gespeeld.

8&9 tennis
Om de grote groep (startende) recreatieve spelers kennis te laten maken met het spelen van wedstrijden is 8&9 Tennis geïntroduceerd. Deze competitievorm is speciaal voor tennissers die 17+ zijn met een speelsterkte 8 en 9 en ideaal voor iedereen die net begonnen is met tennis en kennis wil maken met het spelen van wedstrijden of voor degenen die graag competitie spelen op zijn/haar eigen niveau. De competitie wordt op donderdagavond of op zondagmiddag gespeeld.

Zomeravondcompetitie 2023
De zomeravondcompetitie is een recreatieve competitie, op zeven woensdagen in mei en juni.
Deze competitie is alleen voor spelers en speelsters van 17 jaar en ouder en is geschikt in alle speelsterktes. Bekijk hier de speeldagen. Meer informatie over de zomeravondcompetitie vind je hier.
Opgeven voor de zomeravondcompetitie kan t/m 1 maart 2023

Competitiebijdrage
De competitiebijdrage voor 2023 is vastgesteld op € 45,- per team. Voor de vrijdagavondcompetitie (om de week) is de competitiebijdrage € 32,- per team. De kosten voor de zomeravondcompetitie zijn € 45,- per team.

Geef je team op!
Aanmelden voor de voorjaarscompetitie kan tot en met 30 december a.s. bij de VCL van LTC Steenwijk (technischecommissie@ltcsteenwijk.nl).
Vermeld daarbij:
Aanvoerder – Naam teamgenoten – Competitiesoort – Speeldag – Tennisballen (‘Standaard’ of Tretorn,) – Eventuele dispensatie aanvragen (twee keer spelen voor één vereniging of voor het spelen voor twee verenigingen)

Voor vragen en/of aanmelden kun je terecht bij:
Marijke Falkena, technischecommissie@ltcsteenwijk.nl, 06 10 749 899
We zien jullie inschrijving graag tegemoet!

Speeldata Voorjaarscompetitie 2023