Activiteiten

Activiteiten voor jong en oud!
Bij LTC Steenwijk worden veel activiteiten georganiseerd voor jong- en oud en voor recreatieve- en de meer prestatiegerichte spelers. Bekijk hier:

d

Tijdens de activiteiten is de kantine open. De kantinedienst wordt ingevuld door vrijwilligers. Lees meer over de Kantinedienst en het Kantinedienstrooster.


Er valt veel te beleven!
Op het moderne tenniscomplex valt voor jong en oud en voor zowel de ervaren als de onervaren tenniss(t)ers voldoende te beleven. Zo hebben we 24 competitieteams, 5 volledig gevulde trainingsdagen, verschillende toernooien gedurende het jaar, tossochtenden en tossavonden en nevenactiviteiten als een barbecue avond en een kampeerweekend voor de jeugd.

LTC Steenwijk heeft maar liefst 6 verlichte kunstgrasbanen waarop het hele jaar getennist kan worden (behalve met sneeuw en opdooi). Daarnaast hebben we nog 3 gravelbanen. Bovendien kun je voor een hapje en een drankje terecht in onze ruime kantine; die is voorzien van een moderne bar, keuken en sanitair gedeelte. Het park wordt perfect onderhouden.