Padelcommissie en ‘Meet up’ app

Bas Kranendonk & Sanne de Jong zijn onderdeel van de padelcommissie van LTC Steenwijk! Als padelcommissie willen zij leuke gezelligheidstoernooitjes, KNLTB toernooien, toss en competities gaan organiseren op de club. En: er is een Whatsapp groep. Word hier ook lid van!

Toss bij tennis 

Iedereen, van beginner, tot oude rot, is welkom!

Bij de toss van LTC Steenwijk speel je tenniswedstrijden met verschillende spelers van verschillende niveaus. Hierdoor krijg je de kans om je eigen vaardigheden te verbeteren en tegelijkertijd nieuwe mensen te ontmoeten. Het maakt niet uit of je een beginner bent of al jaren tennist, iedereen is welkom bij de toss! Dus waar wacht je nog op? Doe mee en beleef een gezellige en sportieve ochtend of avond vol tennisplezier!

LTC Steenwijk heeft de volgende tossavonden/ochtenden voor haar tennissende leden (padel volgt later dit jaar):

Tossmomenten voor tennis:

Moment Spelers Zomer* Winter*
Maandagochtend 09:30 – 12:00 uur 55+ heren 3 banen 1 baan
Maandagochtend 09:30 – 12:00 uur 55+ dames 1 baan 1 baan
Woensdagochtend 09:30 – 12:00 uur 55+ heren 3 banen 1 baan
Woensdagochtend 09:30 – 12:00 uur 55+ dames 1 baan 1 baan
Woensdagavond 19:00 – 21:00 uur Heren 4 banen 0 banen
Donderdagavond 19:00 – 21:00 uur Heren én dames beginner/halfgevorderd 2 banen 2 banen
Vrijdagochtend 09:30 – 12:00 uur Koppels, 55+ mix 4 banen 4 banen

  * Zomerperiode: 1 april t/m 31 oktober –  Winterperiode: 1 november t/m 31 maart.


  Van tevoren aanmelden is niet nodig. Goede zin meebrengen en tijdig aanwezig zijn is het enige wat wij vragen! Wil je van tevoren wat meer informatie, mail dan naar info@ltcsteenwijk.nl.


  De 55+ (maandag- en woensdagochtend)
  Bent u 55+ en heb je zin om een stevig balletje te slaan met mannen of met vrouwen? Spoed je dan op maandagochtend en woensdagochtend naar de tennisbaan waar sport en gezelligheid elkaar afwisselen. Een echte aanrader!


  Koppels 55+ mix (vrijdagochtend)
  Wil je graag met je (vaste) tennis partner meedoen aan de toss? Dat kan! Kom op de vrijdagochtend om 09:30 uur samen met je mix-partner naar de baan. Iedereen boven de 55 jaar is welkom. De enige voorwaarde is dat je als mix-koppel verschijnt.


  Heren (woensdagavond) – vanaf 1 april t/m 31 oktober
  De mannen tossen in de zomerperiode elke woensdagavond vanaf 19:00 uur. De toss wordt goed bezocht. Niet onbelangrijk is het evalueren van de gespeelde wedstrijden na afloop. Een gezellig samenzijn waar onder het genot van een drankje of hapje nog even nagekaart wordt.


  Heren én dames (donderdagavond)
  Voor de mix-toss zijn beginners en halfgevorderden van harte welkom! We zijn flexibel. De teams worden aangepast wanneer er een ongelijk aantal dames en heren is. Bij een oneven aantal deelnemers gaan we indraaien. Er is een Whatsappgroep gevormd voor de belangstellenden, waarop informatie wordt uitgewisseld. Ferry Vis heeft het beheer over die groep.

  Meer informatie: Ferry Vis, 06 82 35 40 02, ferry.vis@outlook.com


  Gezelligheid voorop!
  Als je ongedwongen wilt tennissen, immers er staat niets op het spel, word je bij deze uitgenodigd om de tossmorgen/avond te bezoeken. Van te voren aanmelden is niet nodig, goede zin meebrengen en tijdig aanwezig zijn is het enige wat wij van je vragen. Om het tossen binnen de vereniging soepel en sportief te laten verlopen zijn er onderling afspraken gemaakt die in onderstaand tossreglement zijn opgenomen.


  Tossreglement

  1. Tijdens het zomerseizoen dat loopt van 1 april t/m 31 oktober, zijn voor de toss momenten maximaal 6 banen beschikbaar.
  2. Alle toss-momenten staan gereserveerd in de ‘KNLTB Clubapp’.
  3. Tijdens de toss momenten zijn voor tennislessen maximaal 2 verlichte banen beschikbaar. Daarnaast heeft elk competitieteam recht op 2 verlichte tennisbanen.
  4. Tijdens alle toss-momenten, trainingen en competitiewedstrijden is altijd minimaal 1 verlichte recreatiebaan beschikbaar, tenzij het Bestuur hier anders over besluit.
  5. De tennistrainer heeft gedurende de toss momenten het eerste recht op baankeuze. Het is mogelijk dat gedurende de training tussen de lessen door van baan of baansoort gewisseld wordt.
  6. De indeling van de banen bij bovengenoemde activiteiten wordt vastgelegd in de ‘KNLTB Clubapp’. . Deze baanindeling is dan ook leidend.

  Het laatste nieuws

  Help mee: renovatie Kantine!

  Help mee: renovatie Kantine!

  Er is een plan gemaakt om de kantine van onze club te verduurzamen en grondig aan te pakken voor een sfeervolle kantine. De komende maanden gaan wij, vrijwilligers, samen met een aantal bedrijven aan de slag. Maar daarnaast kunnen we de hulp van onze leden enorm hard...

  Zondag 17 december Gezelligheidstoernooi!

  Zondag 17 december Gezelligheidstoernooi!

  Voor zowel tennissende als padellende leden! Het is een hele leuke manier om nieuwe mensen te leren kennen! Er worden voor tennis en padel dubbelwedstrijden gespeeld met wisselende partners. Zowel voor beginners als gevorderden (17+). Vanaf 10.30 uur, inclusief lunch!...

  Allereerste padelcompetitie!

  Allereerste padelcompetitie!

  De padel wintercompetitie begint zondag 12 november en er heeft zich één team opgegeven! Het team, opererend onder de naam ‘Lost Ballos’, is ingedeeld in een competitie met zeven andere teams. Namens de padelcommissie wensen wij Henk-Jan, Marcel, Mike en Stefan heel...

  Aanmelden voorjaarcompetitie 2024

  Aanmelden voorjaarcompetitie 2024

  Vanaf 1 april start de Voorjaarscompetitie tennis 2024 voor de 'Rode', 'Oranje', 'Groene' en 'Gele' jeugd. Vanaf vrijdag 5 april start de competitie voor de volwassenen. De voorjaarscompetitie voor tennis telt in principe zeven speeldagen in april, mei en juni...

  T/m 30 december aanmelden Voorjaarscompetitie!

  T/m 30 december aanmelden Voorjaarscompetitie!

  Zin om mee te doen aan de Voorjaarscompetitie tennis 2024 die vanaf begin april begint? Competitie is leuk voor iedereen! Voor beginners en gevorderden. Volwassenen kunnen zich individueel of als team aanmelden via de Technische Commissie. De jeugd wordt aangemeld via...

  Alle drie de Oranje jeugdteams kampioen!

  Alle drie de Oranje jeugdteams kampioen!

  LTC Steenwijk deed met drie jeugdteams mee aan de Oranje najaarscompetitie: Oranje Poema's, Oranje Tijgers en de Oranje Leeuwen. Alle drie de teams werden eerste in hun poule! Julian Bouma, Joris Vink, Mats de Haan, Aron van der Molen, Toma Oost, Rens van Eunen en...