Padelcommissie en ‘Meet up’ app

Bas Kranendonk & Sanne de Jong zijn onderdeel van de padelcommissie van LTC Steenwijk! Als padelcommissie willen zij leuke gezelligheidstoernooitjes, KNLTB toernooien, toss en competities gaan organiseren op de club. En: er is een Whatsapp groep. Word hier ook lid van!

Toss bij tennis 

Iedereen, van beginner, tot oude rot, is welkom!

Bij de toss van LTC Steenwijk speel je tenniswedstrijden met verschillende spelers van verschillende niveaus. Hierdoor krijg je de kans om je eigen vaardigheden te verbeteren en tegelijkertijd nieuwe mensen te ontmoeten. Het maakt niet uit of je een beginner bent of al jaren tennist, iedereen is welkom bij de toss! Dus waar wacht je nog op? Doe mee en beleef een gezellige en sportieve ochtend of avond vol tennisplezier!

LTC Steenwijk heeft de volgende tossavonden/ochtenden voor haar tennissende leden (padel volgt later dit jaar):

Tossmomenten voor tennis:

Moment Spelers Zomer* Winter*
Maandagochtend 09:30 – 12:00 uur 55+ heren 3 banen 1 baan
Maandagochtend 09:30 – 12:00 uur 55+ dames 1 baan 1 baan
Woensdagochtend 09:30 – 12:00 uur 55+ heren 3 banen 1 baan
Woensdagochtend 09:30 – 12:00 uur 55+ dames 1 baan 1 baan
Woensdagavond 19:00 – 21:00 uur Heren 4 banen 0 banen
Donderdagavond 19:00 – 21:00 uur Heren én dames beginner/halfgevorderd 3 banen 2 banen
Vrijdagochtend 09:30 – 12:00 uur Koppels, 55+ mix 4 banen 4 banen

  * Zomerperiode: 1 april t/m 31 oktober –  Winterperiode: 1 november t/m 31 maart.


  Van tevoren aanmelden is niet nodig. Goede zin meebrengen en tijdig aanwezig zijn is het enige wat wij vragen! Wil je van tevoren wat meer informatie, mail dan naar info@ltcsteenwijk.nl.


  De 55+ (maandag- en woensdagochtend)
  Bent u 55+ en heb je zin om een stevig balletje te slaan met mannen of met vrouwen? Spoed je dan op maandagochtend en woensdagochtend naar de tennisbaan waar sport en gezelligheid elkaar afwisselen. Een echte aanrader!


  Koppels 55+ mix (vrijdagochtend)
  Wil je graag met je (vaste) tennis partner meedoen aan de toss? Dat kan! Kom op de vrijdagochtend om 09:30 uur samen met je mix-partner naar de baan. Iedereen boven de 55 jaar is welkom. De enige voorwaarde is dat je als mix-koppel verschijnt.


  Heren (woensdagavond) – vanaf 1 april t/m 31 oktober
  De mannen tossen in de zomerperiode elke woensdagavond vanaf 19:00 uur. De toss wordt goed bezocht. Niet onbelangrijk is het evalueren van de gespeelde wedstrijden na afloop. Een gezellig samenzijn waar onder het genot van een drankje of hapje nog even nagekaart wordt.


  Heren én dames (donderdagavond)
  Voor de mix-toss zijn beginners en halfgevorderden van harte welkom! We zijn flexibel. De teams worden aangepast wanneer er een ongelijk aantal dames en heren is. Bij een oneven aantal deelnemers gaan we indraaien. Er is een Whatsappgroep gevormd voor de belangstellenden, waarop informatie wordt uitgewisseld. Ferry Vis heeft het beheer over die groep.

  Meer informatie: Ferry Vis, 06 82 35 40 02, ferry.vis@outlook.com


  Gezelligheid voorop!
  Als je ongedwongen wilt tennissen, immers er staat niets op het spel, word je bij deze uitgenodigd om de tossmorgen/avond te bezoeken. Van te voren aanmelden is niet nodig, goede zin meebrengen en tijdig aanwezig zijn is het enige wat wij van je vragen. Om het tossen binnen de vereniging soepel en sportief te laten verlopen zijn er onderling afspraken gemaakt die in onderstaand tossreglement zijn opgenomen.


  Tossreglement

  1. Tijdens het zomerseizoen dat loopt van 1 april t/m 31 oktober, zijn voor de toss momenten maximaal 6 banen beschikbaar.
  2. Alle toss-momenten staan gereserveerd in de ‘KNLTB Clubapp’.
  3. Tijdens de toss momenten zijn voor tennislessen maximaal 2 verlichte banen beschikbaar. Daarnaast heeft elk competitieteam recht op 2 verlichte tennisbanen.
  4. Tijdens alle toss-momenten, trainingen en competitiewedstrijden is altijd minimaal 1 verlichte recreatiebaan beschikbaar, tenzij het Bestuur hier anders over besluit.
  5. De tennistrainer heeft gedurende de toss momenten het eerste recht op baankeuze. Het is mogelijk dat gedurende de training tussen de lessen door van baan of baansoort gewisseld wordt.
  6. De indeling van de banen bij bovengenoemde activiteiten wordt vastgelegd in de ‘KNLTB Clubapp’. . Deze baanindeling is dan ook leidend.

  Het laatste nieuws

  Maar liefst 225 deelnemers Steenwijkerland Herfsttoernooi!

  Maar liefst 225 deelnemers Steenwijkerland Herfsttoernooi!

  LTC Steenwijk organiseert van 2 t/m 10 oktober het Steenwijkerland Herfsttoernooi. Een toernooi waar iedereen die ouder is dan 17 jaar aan mee kan doen. Dit is voor zowel beginners als voor gevorderden. Er zijn maar liefst 49 onderdelen met 225 deelnemers. Echt super!...

  Wintertraining van ‘Tennis- en Padelschool’ Dallinga

  Wintertraining van ‘Tennis- en Padelschool’ Dallinga

  Meld je t/m 13 oktober aan voor onze tennis- en padellessen en ontwikkel je vaardigheden onder begeleiding van onze ervaren trainers. Of je nu een beginner bent of een ervaren speler, wij bieden lessen op alle niveaus en leeftijden. Meld je snel aan en ontdek het...

  Donderdagavondteam heeft het naar het zin!

  Donderdagavondteam heeft het naar het zin!

  Dit team heeft de eerste competitie erop zitten op de donderdagavond, en dat met een klinkende overwinning op Marssum kunnen afsluiten. Het team bestaat uit Lian Dam, Hilde Lugtenberg, Eva Vis, Jolanda Kramer en coach Sanne de Jong. Helaas staat Sanne niet op de foto...

  Uit liefde voor de club: help mee met de Grote Clubactie!

  Uit liefde voor de club: help mee met de Grote Clubactie!

  Elk jaar vindt de Grote Clubactie plaats. LTC Steenwijk doet weer mee! We willen zo veel mogelijk loten verkopen. Van de opbrengst gaat maar liefst 80% (ofwel € 2,40 per lot) naar onze clubkas! Ons doelDit jaar sparen wij voor leuke activiteit voor de jeugd...

  23 september: geef je op voor de Open dag!

  23 september: geef je op voor de Open dag!

  GRATIS tennis- of padelles. Voor alle geïnteresseerden in tennis en/of padel organiseert LTC Steenwijk op zaterdag 23 maart een GRATIS tennisles tijdens de ‘open dag’. Lijkt het je leuk om kennis te maken met tennis en/of padel? Geef je dan op via het...

  Kies zelf je bardienst moment!

  Kies zelf je bardienst moment!

  We zijn voor bardienst afankelijk van onze leden! Als 18+-lid van LTC Steenwijk is het daarom gebruikelijk dat je af en toe een bardienst draait. Dit is meestal een paar uur achter de bar staan om drankjes te serveren aan andere leden. Om te bepalen welk...