Padelcommissie en ‘Meet up’ app

Bas Kranendonk & Sanne de Jong zijn onderdeel van de padelcommissie van LTC Steenwijk! Als padelcommissie willen zij leuke gezelligheidstoernooitjes, KNLTB toernooien, toss en competities gaan organiseren op de club. En: er is een Whatsapp groep. Word hier ook lid van!

Toss bij tennis 

Iedereen, van beginner, tot oude rot, is welkom!

Bij de toss van LTC Steenwijk speel je tenniswedstrijden met verschillende spelers van verschillende niveaus. Hierdoor krijg je de kans om je eigen vaardigheden te verbeteren en tegelijkertijd nieuwe mensen te ontmoeten. Het maakt niet uit of je een beginner bent of al jaren tennist, iedereen is welkom bij de toss! Dus waar wacht je nog op? Doe mee en beleef een gezellige en sportieve ochtend of avond vol tennisplezier!

LTC Steenwijk heeft de volgende tossavonden/ochtenden voor haar tennissende leden (padel volgt later dit jaar):

Tossmomenten voor tennis:

Moment Spelers Zomer* Winter*
Maandagochtend 09:30 – 12:00 uur 55+ heren 3 banen 1 baan
Maandagochtend 09:30 – 12:00 uur 55+ dames 1 baan 1 baan
Woensdagochtend 09:30 – 12:00 uur 55+ heren 3 banen 1 baan
Woensdagochtend 09:30 – 12:00 uur 55+ dames 1 baan 1 baan
Woensdagavond 19:00 – 21:00 uur Heren 4 banen 0 banen
Donderdagavond 19:00 – 21:00 uur Heren én dames beginner/halfgevorderd 2 banen 2 banen
Vrijdagochtend 09:30 – 12:00 uur Koppels, 55+ mix 4 banen 4 banen

  * Zomerperiode: 1 april t/m 31 oktober –  Winterperiode: 1 november t/m 31 maart.


  Van tevoren aanmelden is niet nodig. Goede zin meebrengen en tijdig aanwezig zijn is het enige wat wij vragen! Wil je van tevoren wat meer informatie, mail dan naar info@ltcsteenwijk.nl.


  De 55+ (maandag- en woensdagochtend)
  Bent u 55+ en heb je zin om een stevig balletje te slaan met mannen of met vrouwen? Spoed je dan op maandagochtend en woensdagochtend naar de tennisbaan waar sport en gezelligheid elkaar afwisselen. Een echte aanrader!


  Koppels 55+ mix (vrijdagochtend)
  Wil je graag met je (vaste) tennis partner meedoen aan de toss? Dat kan! Kom op de vrijdagochtend om 09:30 uur samen met je mix-partner naar de baan. Iedereen boven de 55 jaar is welkom. De enige voorwaarde is dat je als mix-koppel verschijnt.


  Heren (woensdagavond) – vanaf 1 april t/m 31 oktober
  De mannen tossen in de zomerperiode elke woensdagavond vanaf 19:00 uur. De toss wordt goed bezocht. Niet onbelangrijk is het evalueren van de gespeelde wedstrijden na afloop. Een gezellig samenzijn waar onder het genot van een drankje of hapje nog even nagekaart wordt.


  Heren én dames (donderdagavond)
  Voor de mix-toss zijn beginners en halfgevorderden van harte welkom! We zijn flexibel. De teams worden aangepast wanneer er een ongelijk aantal dames en heren is. Bij een oneven aantal deelnemers gaan we indraaien. Er is een Whatsappgroep gevormd voor de belangstellenden, waarop informatie wordt uitgewisseld. Ferry Vis heeft het beheer over die groep.

  Meer informatie: Ferry Vis, 06 82 35 40 02, ferry.vis@outlook.com


  Gezelligheid voorop!
  Als je ongedwongen wilt tennissen, immers er staat niets op het spel, word je bij deze uitgenodigd om de tossmorgen/avond te bezoeken. Van te voren aanmelden is niet nodig, goede zin meebrengen en tijdig aanwezig zijn is het enige wat wij van je vragen. Om het tossen binnen de vereniging soepel en sportief te laten verlopen zijn er onderling afspraken gemaakt die in onderstaand tossreglement zijn opgenomen.


  Tossreglement

  1. Tijdens het zomerseizoen dat loopt van 1 april t/m 31 oktober, zijn voor de toss momenten maximaal 6 banen beschikbaar.
  2. Alle toss-momenten staan gereserveerd in de ‘KNLTB Clubapp’.
  3. Tijdens de toss momenten zijn voor tennislessen maximaal 2 verlichte banen beschikbaar. Daarnaast heeft elk competitieteam recht op 2 verlichte tennisbanen.
  4. Tijdens alle toss-momenten, trainingen en competitiewedstrijden is altijd minimaal 1 verlichte recreatiebaan beschikbaar, tenzij het Bestuur hier anders over besluit.
  5. De tennistrainer heeft gedurende de toss momenten het eerste recht op baankeuze. Het is mogelijk dat gedurende de training tussen de lessen door van baan of baansoort gewisseld wordt.
  6. De indeling van de banen bij bovengenoemde activiteiten wordt vastgelegd in de ‘KNLTB Clubapp’. . Deze baanindeling is dan ook leidend.

  Het laatste nieuws

  Donderdag 25 april: Algemene Ledenvergadering

  Donderdag 25 april: Algemene Ledenvergadering

  Vanaf 20.00 uur in onze kantine. Dé gelegenheid om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen binnen onze club en mee te praten over de toekomst. Daarnaast krijg je de kans om je stem te laten horen en mee te beslissen over belangrijke zaken. En... we stellen een...

  En opnieuw kampioenen bij Steenwijker Torentoernooi!

  En opnieuw kampioenen bij Steenwijker Torentoernooi!

  Op zaterdagavond 16 maart zijn Mark van der Geld, Mirjam Verschuil, Dianne Beugelink, Anita Koopman, Jolanda Kramer, achteraan v.l.n.r. Henk Rietveld, Ben Peper en Benno Plantagie kampioen geworden bij het Steenwijker Torentoernooi in poule D! Super goed gedaan en...

  De kantine wordt prachtig!

  De kantine wordt prachtig!

  Met dank aan het initiatief van verschillende leden, veel vrijwilligers en een aantal bedrijven wordt de kantine heel erg mooi opgeknapt! Het glas is vervangen door glas met hoger isolatiewaarde, er is geverfd en er is een hele mooie vloer in gekomen. Daarnaast wordt...

  Kies zelf je bardienst moment!

  Kies zelf je bardienst moment!

  We zijn voor bardienst afankelijk van onze leden! Als 18+-lid van LTC Steenwijk is het daarom gebruikelijk dat je af en toe een bardienst draait. Dit is meestal een paar uur achter de bar staan om drankjes te serveren aan andere leden. Om te bepalen welk...

  Winnaars Steenwijker Torentoernooi!

  Winnaars Steenwijker Torentoernooi!

  Jan Hoeve - oud tennislid van LTC Steenwijk- organiseert in de tennishal van Steenwijk voor verschillende poules het Steenwijker Torentoernooi. In verschillende poules strijden spelers van LTC Steenwijk tegen andere teams van omliggende verenigingen. Op zaterdag 2...

  Zomertraining van ‘Tennis- en Padelschool’ Dallinga

  Zomertraining van ‘Tennis- en Padelschool’ Dallinga

  Meld je t/m 25 maart aan voor onze tennis- en padellessen en ontwikkel je vaardigheden onder begeleiding van onze ervaren trainers. Of je nu een beginner bent of een ervaren speler, wij bieden lessen op alle niveaus en leeftijden. Meld je snel aan! Vorig jaar hadden...