Fantastisch clubkampioenschap met vele kampioenen!

Joost Middeldorp opnieuw clubkampioen!

Wat was het mooi: de clubkampioenschappen voor de jeugd en de volwassenen bij LTC Steenwijk. Het was een gezellig en zonnig kampioenschap met vele kampioenen! Er waren allerlei verschillende categorieën waar de leden zich voor konden opgeven. Dit jaar deden ook veel nieuwe leden en jeugdleden mee aan het kampioenschap. Iedereen speelde op zijn eigen niveau, en dat resulteerde in leuke en ontspannen wedstrijden.


Olav Doorten en Clubkampioen Joost Middeldorp. Heren enkel 3, 4.

Joost Middeldorp opnieuw clubkampioen!
Bij de beginnende spelers, de categorie Heren enkel 8, 9 was er één poule. Uiteindelijk wist René Stoop alle wedstrijden te winnen en werd Koen Schenk tweede. In de dames enkel 8, 9 speelden de dames ook in een poule. Op de eerste speeldag viel achteraf al de beslissing. In een zeer spannende wedstrijd wist Marjolijn van Grinten met 1-6, 6-1 en 10-6 te winnen van Eva Vis die tweede werd. In de dubbel 8, 9 deden veel spelers mee. Er waren 3 poultjes en de winnaars en de beste nummer twee speelden een halve finale. Detmar en Simone Slager speelden tegen Alexander Tienstra en Delius Smit. Het gedeeltelijke familie-onderonsje werd gewonnen door Detmar en Simone. Zij speelden in de finale tegen de winnaar van Koen Schenk/Janny Soer en Jan Evenhuis/Johan Middeldorp. Sowieso al zeer knap van de 80 jarige Jan Evenhuis! om de halve finale te halen. Een finaleplek zat er net niet in. Uiteindelijk ging de winst met 6-2 en 6-3 naar Detmar en Simone. Koen en Janny werden tweede. In de heren enkel 6, 7 was ook één poule. Klaas Jan Louw wist alle wedstrijden vrij overtuigend te winnen. Robin van den Hoed werd knap tweede. In de dubbel 6, 7 waren er ook ouder/kind koppels. Mooi om te zien dat tennis voor alle leeftijden en alle combinaties is. Er was één poule en er moest nog even geteld worden omdat 3 dubbels allemaal één partij hadden verloren. Maar Birgitta Damhuis/Timo Stok hadden het minst dik verloren en de familie Krommenhoek volgde daarna.

Bij de heren enkel 5, 6 waren er 2 poultjes. De winnaar van beide poules speelden op zondag de finale tegen elkaar. Dick Krommenhoek en Michel Stok waren aan elkaar gewaagd. Ondanks de harde wind was het een hele mooie wedstrijd om te zien. Met 4-6, 6-4 en 10-6 trok Michel net aan het langste eind.

Bij de allerbeste heren, de heren enkel 3,4 was ook één poule. Op zondag speelden voormalig clubkampioen Joost Middeldorp de finale-wedstrijd tegen Olav Doorten. Wat een prachtige wedstrijd was dat! Beide mannen speelden ontzettend goed. Maar Joost wist zijn status als clubkampioen te verlengen: Joost is de opnieuw de clubkampioen van LTC Steenwijk!

Dick Krommenhoek en Michel Stok, heren enkel 5, 6.


Klaas Jan Louw, 1e plaats heren enkel 6, 7.

René Stoop, 1e plaats heren enkel 8, 9.

Marjolijn v. Grinten, 1e plaats dames enkel 8, 9.

Isabel en Lars Krommenhoek en TImo Stok en Birgitta Damhuis. Dubbel 6, 7.

Janny Soer, (Koen Schenk ontbreekt op de foto), Simone en Detmar Slager. Dubbel 8, 9.

Veel jeugdspelers in actie:

Kampioenen Rood: 1. Joris Verschuil 2. Thijmen Visscher 3. Sev Maurits
De rode kinderen speelden allemaal een wedstrijdje tegen elkaar. Het waren zeer spannen wedstrijdjes en op deze jonge leeftijd spelen ze al veel rally’s met elkaar. Mooi om te zien!

Rood Spelers: Thijmen Visscher, Joris Verschuil en Sev Maurits.


Kampioenen Oranje:
1. Vera Loman en 2. Joris Vink en 3. Aron van der Molen

Er deden veel kinderen mee aan de oranje Clubkampioenschappen. Er waren 3 poultjes en de nummers 1 van elke poule en de beste nummer 2 speelden de halve finale tegen elkaar. Uiteindelijk speelden Vera Loman tegen Joris Vink de finale en speelden Rens van Eunen en Aron van der Molen voor plek 3-4. Mooi om te zien hoe goed ze al staan te spelen.

Oranje-spelers: Joris Vink, Vera Loman en Aron van der Molen.


Kampioenen Geel meisjes:
1. Maud Ruitenberg en 2. Myrthe Ruitenberg

Bij de jeugd Geel meisjes waren er 2 poules. Het waren hele spannende wedstrijden met veel driesetters, maar uiteindelijk wisten de zusjes Maud en Myrthe Ruitenberg eerste te worden in de poules. Ze speelden een mooie finale tegen elkaar, maar uiteindelijk won Maud met 6-4 en 6-2.

Meisjes Geel: Myrthe Ruitenberg en Maud Ruitenberg.

Geel jongens, Geel 1: 1e plaats voor Julian Strijker en Geel 2: 1e plaats voor Mika Vonk
Bij de jongens Geel was er een poule voor de Geel 1 jongens en een poule voor de Geel 2 jongens. Vico Kootstra en Julia Strijker speelde een finalewedstrijd bij Geel 1. Het was een zeer spannende wedstrijd. De beslissing viel pas in de derde set in het voordeel van Julian. Met 2-6, 7-6 en 10-6 wist hij net van Vico te winnen. Mika Vonk speelde de finalewedstrijd tegen Tygo van den Berg. Het was een mooie wedstrijd om te zien, maar Mika wist met 6-4 en 6-2 de beker te winnen.

Jongens Geel: Mika Vonk en Julian Strijker.


Het voelde goed met zoveel mensen op het park die enthousiast hun wedstrijden speelden. De organisatie werd zelf ook enthousiast over de positieve reacties zodat zij nu al nadenken over het clubkampioenschap voor volgend jaar. Geprobeerd wordt om dan nog meer mensen mee te laten doen aan dit kampioenschap. En wie weet is er dan zelfs een Padel kampioenschap!

Foto alle Kampioenen:
Achterste rij van links naar rechts: Klaas Jan Louw, Joost Middeldorp, Marjolijn van Grinten, Janny Soer, Michel Stok, Timo Stok, Simone Slager, Detmar Slager, Birgitta Damhuis, René Stoop, .

Voorste rij van links naar rechts: Olav Doorten, Mika Vonk, Joris Verschuil, Julian Strijker, Vera Loman, Maud Ruitenberg.

Het laatste nieuws

Donderdag 25 april: Algemene Ledenvergadering

Donderdag 25 april: Algemene Ledenvergadering

Vanaf 20.00 uur in onze kantine. Dé gelegenheid om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen binnen onze club en mee te praten over de toekomst. Daarnaast krijg je de kans om je stem te laten horen en mee te beslissen over belangrijke zaken. En... we stellen een...

En opnieuw kampioenen bij Steenwijker Torentoernooi!

En opnieuw kampioenen bij Steenwijker Torentoernooi!

Op zaterdagavond 16 maart zijn Mark van der Geld, Mirjam Verschuil, Dianne Beugelink, Anita Koopman, Jolanda Kramer, achteraan v.l.n.r. Henk Rietveld, Ben Peper en Benno Plantagie kampioen geworden bij het Steenwijker Torentoernooi in poule D! Super goed gedaan en...

De kantine wordt prachtig!

De kantine wordt prachtig!

Met dank aan het initiatief van verschillende leden, veel vrijwilligers en een aantal bedrijven wordt de kantine heel erg mooi opgeknapt! Het glas is vervangen door glas met hoger isolatiewaarde, er is geverfd en er is een hele mooie vloer in gekomen. Daarnaast wordt...

Kies zelf je bardienst moment!

Kies zelf je bardienst moment!

We zijn voor bardienst afankelijk van onze leden! Als 18+-lid van LTC Steenwijk is het daarom gebruikelijk dat je af en toe een bardienst draait. Dit is meestal een paar uur achter de bar staan om drankjes te serveren aan andere leden. Om te bepalen welk...

Winnaars Steenwijker Torentoernooi!

Winnaars Steenwijker Torentoernooi!

Jan Hoeve - oud tennislid van LTC Steenwijk- organiseert in de tennishal van Steenwijk voor verschillende poules het Steenwijker Torentoernooi. In verschillende poules strijden spelers van LTC Steenwijk tegen andere teams van omliggende verenigingen. Op zaterdag 2...

Zomertraining van ‘Tennis- en Padelschool’ Dallinga

Zomertraining van ‘Tennis- en Padelschool’ Dallinga

Meld je t/m 25 maart aan voor onze tennis- en padellessen en ontwikkel je vaardigheden onder begeleiding van onze ervaren trainers. Of je nu een beginner bent of een ervaren speler, wij bieden lessen op alle niveaus en leeftijden. Meld je snel aan! Vorig jaar hadden...