Fantastisch clubkampioenschap met vele kampioenen!

Rogier de Haan clubkampioen tennis en Bas/Niclas Pengel bij padel!

Wat was het mooi: de clubkampioenschappen voor de jeugd en de volwassenen bij LTC Steenwijk. En voor het eerst hadden we ook clubkampioenschappen voor padel! Met een record aantal van 120 deelnemers zijn er fantastische partijen gespeeld. Het was dan ook een gezellig kampioenschap met vele kampioenen! Er waren allerlei verschillende categorieën waar de leden zich voor konden opgeven. Dit jaar deden ook veel nieuwe leden en jeugdleden mee aan het kampioenschap. Iedereen speelde op zijn eigen niveau, en dat resulteerde in leuke en ontspannen wedstrijden.


Viktor Mei en Clubkampioen Rogier de Haan. Heren enkel 3, 4 (tennis),

Rogier de Haan clubkampioen tennis!
Bij de beginnende tennisspelers, de categorie Heren/dames enkel 9 was er één poule. Uiteindelijk wist Hans Folkertsma alles te winnen en werd Karin Bootsman tweede. In de Heren enkel 9 waren er spannende wedstrijden, maar wist Mark in ’t Veld net als vorig jaar te winnen. Dennis Wicherson werd tweede. In de dubbel 9 deden veel spelers mee. Uiteindelijk speelden Jolanda Kramer/Rianne Katers de finale tegen Saskia Gras/Ab Boschman. Jolanda en Rianne trokken net aan het langste eind met 11-9 in de derde set. Marjolijn van Grinten en Alex Hamming werden 3e. Zij wonnen van Hsuhsia Yu/Janny Soer. Bij de Heren dubbel 9 waren twee poultjes. In de finale speelden Maarten Sinnema/Klaas Veenhuis tegen Hermen Pit/Robin van der Hoed. Maarten en Klaas wisten in een mooie en spannende finale te winnen. In de mix 7, 8 was er één poule. Aafje en Hein van der Bijl wonnen alle partijen overtuigend en werden 1e. Bij de Heren enkel 7, 8 wist Robin van der Hoed in een hele spannende finale-wedstrijd te winnen van Jan van den Dolder die tweede werd.

In de Heren enkel 5, 6 waren twee poultjes. Uiteindelijk werd er een kruisfinale gespeeld. Wouter Verbeek, de nummer 1 van poule A won van Theo Hermsen (de nummer 2 van poule B). Michel Stok, de nummer 2 van poule A won van Dick Krommenhoek (de nummer 1 van poule B). In de finale was Wouter net te sterk voor Michel. Met 6-4, 5-7 en 10-7 wist Wouter te winnen.

Bij de allerbeste heren, de Heren enkel 3,4 was ook één poule. Op zondag speelde voormalig clubkampioen Rogier de Haan tegen Viktor Mei. Het kon nog alle kanten op, want ook Robert Bekhof had nog kans om kampioen te worden. Het was een prachtige wedstrijd tussen Rogier en Viktor! Beide mannen speelden ontzettend goed. Maar Rogier wist te winnen en is de tennis clubkampioen van LTC Steenwijk!

Michel Stok en kampioen Wouter Verbeek. Heren enkel 5, 6 (tennis).

Aafje en Hein van der Bijl. Mix dubbel 7,8 (tennis).

Jan van den Dolder en kampioen Robin van der Hoed. Heren enkel 7, 8 (tennis).

Mark in ’t Veld. Heren enkel 9 (tennis).

Hermen Pit/Robin van der Hoed en kampioenen Maarten Sinnema/Klaas Veenhuis. Heren dubbel 9 (tennis).

Saskia Gras, kampioenen Jolanda Kramer/Rianne Katers en Marjolijn van Grinten en Alex Hamming. Dubbel 9 (tennis).

Hans Folkertsma. Heren/dames enkel 9 (tennis).

Veel tennissende jeugdspelers in actie:

Kampioenen Rood: 1. Finn Voorma 2.Noah Oosterkamp
De rode kinderen speelden allemaal een wedstrijdje tegen elkaar. Het waren zeer spannen wedstrijdjes en op deze jonge leeftijd spelen ze al veel rally’s met elkaar. Mooi om te zien!


Kampioenen Oranje:
1. Liam Bouma 2. Mats de Haan 3. Owen Vis 4. Eline Strijker

Er deden veel kinderen mee aan de oranje Clubkampioenschappen. Er waren 4 poultjes en de nummers 1 van elke poule en speelden de halve finale tegen elkaar. Uiteindelijk speelden Liam Bouma en Mats de Haan de finale en speelden Owen Vis en Eline Strijker voor plek 3-4. Mooi om te zien hoe goed ze al staan te spelen!

Oranje-spelers: Mats de Haan, Liam Bouma en Owen Vis.


Kampioenen Groen:
1. Giel Katers en 2. Flip van Meel

Bij de Groen-spelers waren er 2 poules. Het waren hele spannende wedstrijden met veel driesetters, maar uiteindelijk speelden Giel en Flip in de finale tegen elkaar. Keano Fransen en Aron van der Molen speelden voor plek 3 en 4. Aron werd derde.

Groen-spelers: Flip van Meel, Giel Katers en Aron van der Molen.


Kampioenen Groen dubbel:
1. Rens van Eunen/Joris Vink 2. Giel Katers/Ties Hoeksma

Bij de dubbel groen speelden Rens/Joris tegen Giel/Ties. Het was een erg leuke wedstrijd, maar Rens en Joris trokken aan het langste eind en zijn kampioen.

Groen-dubbel spelers: Rens van Eunen en Joris Vink.


Geel jongens, 1. Lars Krommenhoek 2. Timo Stok 3. Vico Kootstra
Bij de jongens Geel was er één poule. Iedereen was ontzettend aan elkaar gewaagd en onderling werd van elkaar gewonnen en verloren. Uiteindelijk werd Lars Krommenhoek eerste in de poule. Timo Stok werd tweede en Vico Kootstra derde.

Jongens Geel: Timo Stok, Lars Krommenhoek en Vico Kootstra.


Padelkampioenen: Bas en Niclas Pengel

Niveau 9: Jeroen Dingerdis/Harry Troost

Niveau 7, 8: Gijs Seegers/Justin Schipper

Niveau 5, 6: Bas Pengel/Niclas Pengel

Bij padel waren er 3 poules; per niveau een poule. Het was mooi om te zien. De snelle rally’s en het rennen naar voren en achteren. Uiteindelijk wisten de broers Pengel in de finale van Nadia Hulzebos en Pieter van der Koppel in de hoogste categorie te winnen en zijn zij de allereerste padelkampioenen bij LTC Steenwijk!

Padel categorie 5,6: Nadia Hulzebos en Bas Pengel.

Padel categorie 9: Jeroen Dingerdis en Harry Troost.


Het voelde goed met zoveel mensen op het park die enthousiast hun wedstrijden speelden. De organisatie werd zelf ook enthousiast over de positieve reacties zodat zij nu al nadenken over het clubkampioenschap voor volgend jaar. Geprobeerd wordt om dan nog meer mensen mee te laten doen aan dit kampioenschap. 

Foto alle kampioenen:
Achterste rij van links naar rechts: Maarten Sinnema, Wouter Verbeek, Hans Folkertsma, Mark in ’t Veld, Harry Troost, Jeroen Dingerdis, Jolanda Kramer, Rianne Katers, Giel Katers, Lars Krommenhoek, Robin van den Hoed, Aafje van der Bijl, Hein van der Bijl.

Voorste rij van links naar rechts: Viktor Mei, Nadia Hulzebos, Rogier de Haan, Rens van Eunen, Joris Vink, Liam Bouma, Finn Voorma en Mats de Haan.

Het laatste nieuws

Zeer geslaagd, zonnig kampeerweekend!

Zeer geslaagd, zonnig kampeerweekend!

Recordaantal van 44 deelnemers! Vrijdag 28 juni was het zover. Vanaf 18.15 uur konden alle 44 jeugdleden hun tenten opzetten. Want het park werd omgetoverd tot een camping! En met dit mooie weer was het fantastisch! Onder het genot van een broodje hamburger gingen de...

Gezellige avond op 15 juni met afsluiting competitie

Gezellige avond op 15 juni met afsluiting competitie

Vanaf 17:00 uur was er de feestelijke opening van de kantine, afsluiting competitie met huldiging kampioenen en vrijwilligers werden in het zonnetje gezet! Vanaf 17.00 uur was het zover. Een gezellige avond met een lopend buffet van Rhodos en een waanzinnige leuke...

Vanaf 20 juni met code toegang tot het park

Vanaf 20 juni met code toegang tot het park

Toegangscode te vinden in de 'KNLTB Clubapp' Vanaf aanstaande donderdag kun je via een code die te vinden is op het 'home' scherm in de 'KNLTB Clubapp' toegang krijgen tot het park en de kleedkamers. Leden die geen smartphone hebben of geen gebruik maken van de 'KNLTB...

Twee jeugdteams kampioen!

Twee jeugdteams kampioen!

De competitie voor de jeugd Groen en Geel is afgelopen. Van de vijf teams zijn er maar liefst twee kampioen geworden. Het groene teams eindigde knap als 2e. Het mix team t/m 17 jaar is voor de tweede keer op rij kampioen geworden. Dit jaar hadden ze met 33 punten twee...

Even voorstellen: Voorzitter Rogier de Haan

Even voorstellen: Voorzitter Rogier de Haan

Onlangs ben ik gestart als nieuwe voorzitter van LTC Steenwijk en via deze weg wil ik me graag even kort voorstellen aan alle leden. Mijn naam is Rogier de Haan, ik ben 44 jaar oud, getrouwd met Amanda en vader van 2 zoons Mats (9) en Ingmar (6) en we wonen in...

Doe mee aan de Monkey Fit Run!

Doe mee aan de Monkey Fit Run!

Zondag 21 juli Je hebt vast wel gehoord van de Monkey Fun Run. Het obstakel parcours van 4, 8 of 12 kilometerwat dwars door Steenwijk gaat. Daar wil je natuurlijk bij zijn op 21 Juli 2024. Samen met je teamgenoten of met je ouders. Kortom, een toffe afsluiting van het...