8&9 team kampioen in de najaarscompetitie!

LTC Steenwijk heeft met maar liefst 13 teams de najaarscompetitie gespeeld. Er deden 8 seniorenteams mee en 5 jeugdteams. Bij de senioren is de vrijdagavond erg populair met maar liefst 5 teams. Ook speelde er nog een team op de zondag en een team op de donderdag. Van de seniorenteams hebben zich 6 teams weten te handhaven, 1 team is op de laatste plaats geeindigd en er is 1 team kampioen geworden! Dat is het donderdagavond 8&9 team.

Zij tennissen nog niet zo lang en spelen voor het eerst competitie. Heel knap dat ze meteen kampioen zijn geworden! Gefeliciteerd Benno Plantagie, Aly Vis, Sonja Los, Kevin Ouwehand, Marriet Werkman, Remko Spaan en Ferry Vis.

Van de jeugdteams is er een team Geel in de leeftijd 11 t/m 17 jaar, een team Groen (leeftijd 10 t/m 12 jaar) en 3 teams met de jongste jeugd Rood en Oranje die meedoen aan de Worldtour competitie.

Het jongensteam t/m 17 jaar is in de najaarscompetitie 5e geworden met slechts 2 punten achter op de nummer 4 en 3 punten achter op de nummer 3. Een goede prestatie van de jongens. Ze hebben een aantal wedstrijden overtuigend gewonnen en ze troffen een aantal sterke tegenstanders waar ze toch goed weerstand tegen hebben kunnen bieden. Anthony Ye, Arnold Thomsen, Bernhard van Engelen, Jasper van Bemmel, Johan Homan, Menno Stienstra en Michel Stok mogen tevreden zijn! Het groene mixteam (10 t/m 12 jaar) was in de voorjaarscompetitie kampioen geworden in Groen2. In de najaarscompetitie probeerden ze zich te handhaven in Groen1. Dat is meer dan gelukt. Ze werden maar liefst 2e met 25 punten! Slechts 4 punten minder dan de nummer 1. Een zeer knappe prestatie van Anna Gerbers, Jesse ten Hoeve, Luc Nuijten, Paolo Cornelissen en Timo Stok!

Foto van links naar rechts: Benno Plantagie, Aly Vis, Sonja Los, Kevin Ouwehand, Marriet Werkman en Ferry Vis. Remko Spaan mist op de foto.