Aanmelden najaarscompetitie!

Terwijl de voorjaarscompetitie nog in volle gang is beginnen wij vast met de voorbereidingen voor de najaarscompetitie 2022. Aanmelden voor de najaarscompetitie kan tot en met 1 juni a.s. De najaarscompetitie bestaat uit vijf speeldata. Meer informatie is hier te vinden.

De jeugd wordt aangemeld via de trainer

Erik Dallinga overlegt met de jeugdspelers en zal ze aanmelden voor de najaarscompetitie.

Najaarscompetitie 2022 Geef je team op!

Volwassenen kunnen zich aanmelden bij de Vereniging Competitie Leider (VCL) van LTC Steenwijk. We zien jullie inschrijving graag tegemoet.

Heb je nog vragen over de competitie of wil je wedstrijden spelen?

Heb je nog vragen, wil je meer informatie of voor aanmelden kun je terecht bij Marijke Falkena, Vereniging Competitie Leider LTC Steenwijk.

Speeldata: 5 speeldagen

Competitiesoorten

Aanmelden volwassenen

• Vraag bij de VCL aan welke competitiesoort jij kunt deelnemen (wanneer je dat niet weet).
  • Stuur een e-mail naar technischecommissie@ltcsteenwijk.nl
  • Vermeld in de e-mail:
    • In welke competitie je ingeschreven wilt worden. Bijvoorbeeld: h. Gemengd dubbel 35+ (DD-HD-2GD) op vrijdagavond
    • Wie de leden zijn van je team
    • Met welke balsoort je wilt spelen (Dunlop/Tretorn)
  • Voor meer informatie of voor vragen kun je altijd contact opnemen via de Vereniging Competitie Leider (VCL):
    Taco Homan (06 20302024)
    Marijke Falkena (06 10749899)
    technischecommissie@ltcsteenwijk.nl