Beperkte beschikbaarheid banen in de week van 4 t/m 10 oktober

In de week van 4 tot en met 10 oktober wordt het jaarlijkse open toernooi weer gespeeld op ons park. Dit jaar hebben we een record aantal deelnemers van meer dan 150. Een geweldig aantal en een bewijs dat ons open toernooi in enkele jaren is uitgegroeid tot een belangrijk regionaal toernooi.

Dit groot aantal deelnemers leidt er ook toe dat er door de week in de avonden en in het weekend beperkte tot geen beschikbaarheid is van de banen en dat meerdere competitiewedstrijden die gepland stonden verplaatst gaan worden. Daarnaast zal de toss op woensdag éénmalig niet doorgaan.

Competitieteams waarvan de wedstrijd omgezet wordt naar een uitwedstrijd krijgen bericht.

Als bestuur zijn wij ons ervan bewust dat het verplaatsen van competitiewedstrijden, het niet door laten gaan van de toss en de beperkte beschikbaarheid van banen tot enig ongemak kan leiden bij leden, maar hopen tegelijk op begrip aangezien dit open toernooi om meerdere redenen een belangrijk evenement is voor LTC Steenwijk.

In het kort op een rij: ·

In de week van 4 tot en met 10 oktober beperkte recreatieve mogelijkheden in de avonduren alsmede in het weekend ·

Toss op woensdagavond gaat éénmalig niet door ·

Van meerdere competitieteams zullen de thuiswedstrijden omgezet worden naar een uitwedstrijd

Wij wensen alle deelnemers aan het toernooi heel veel succes.

De kantine zal gedurende het toernooi geopend zijn en we nodigen alle leden dan ook van harte uit om op een van de avonden of tijdens het finaleweekend langs te komen.

Een coronacheck zal alleen nodig zijn als men in de kantine wil plaatsnemen. Op het terras en het afhalen van een drankje om die buiten te nuttigen is geen coronacheck vereist. Tevens is de hal en zijn de kleedkamers en toiletten zonder coronacheck toegankelijk.