Competitie een groot succes!

Naast trainingen, vrij tennissen en toernooien zien we dat steeds meer leden ook wedstrijden willen spelen. De voorjaarscompetitie speelde we met 20 senioren/junioren teams en 1 zomeravondcompetitie team. Er deden 5 jeugdteams mee. Er zijn 7 teams kampioen geworden tijdens de voorjaarscompetitie. Nogmaals van harte gefeliciteerd met deze prestatie!

Steenwijk 1 GD17+, 2e klasse op de vrijdagavond speelden de laatste thuiswedstrijd tegen Giethoorn. Steenwijk kon het kampioenschap veilig stellen door minimaal 1 punt te pakken en dat was gelukt! Uiteindelijk bleven ze twee punten voor op de nummer twee, Diever!

Steenwijk 1 GD17+, 2e klasse, van links naar rechts: Lucia Oetsen, Martijn Groot Nibbelink, Marjet Pijlman, Michel Oostenrijk, Marijke Falkena (Edwin Boonstra ontbreekt).

Ook Steenwijk 1 GD35+, 3 klasse speelden hun laatste competitiewedstrijd op vrijdagavond thuis, tegen Ittersum Zwolle. Drie overwinningen waren nodig om zeker te zijn van het kampioenschap! En ook dat is gelukt, wat een topprestatie! Met 1 punt meer dan Nieuwleusen werden ze kampioen!

Steenwijk 1 GD35+, 3 klasse, van links naar rechts: Yvonne Benning, Marc Nuijten, Bram Pietersma, Agnes Haveman en Taco Homan.

Op de donderdag is het Herendubbelteam, 50+ kampioen geworden in Overijssel. Met 20 punten hadden ze maar liefst 5 punten meer dan de nummer 2, Slagharen.

Steenwijk 1 HD50+, Overijssel, van links naar rechts: Robert Boer, Cor van der Stroet, Henk Stuut, Kees Zuidberg en Andries Steegstra (Fred Boot en Peter Schut ontbreken).

De dames van LTC Steenwijk speelden voor het eerst een dubbelcompetitie op de vrijdagavond. En dat was meteen succesvol. In de eerste klasse zijn alle partijen gewonnen. De dames zijn dus overtuigend kampioen geworden. Volgend jaar komen ze dan uit in de hoofdklasse.

Dames 1, vrijdagavond dubbel, 1e klasse, van links naar rechts: Christina de Willigen, Wencke Hogendijk, Maureen Damhuis, Birgitta Damhuis en Roelien Bos (AnneMarieke Voortman en Fenna Brassien ontbreken).

De dames hadden van Arjan Oosterhof van ‘Electro World Oosterhof’ mooie jasjes gekregen. Op deze foto ontbreekt Roelien Bos.

Op de vrijdag speelden Michel Stok en Johan Homan in de ‘open klasse’ jeugd t/m 17 jaar. Zijn werden overtuigend kampioen. Slechts 1 partij werd verloren.

Openklasse, vrijdag t/m 17 jaar, Michel Stok en Johan Homan.

Het jongensteam Groen 2 heeft het heel erg spannend gemaakt. Ze bleven slecht 1 punt voor op de nummer 2, Zuidwolde. Het was een spannende laatste speeldag. Super goed gedaan! In het najaar gaan de jongens naar Groen 1!

Groen 2, van links naar rechts: Ramon Beekman, Mika Vonk,  Tygo van den Berg, Kyan van Pijkeren en Andries Veenstra.

Groen 2-team samen met trainer Bas Pengel.

Maud Ruitenberg, Mirthe Ruitenberg, Vera Loman, Isabelle van de Koppel en Esmee Zomerdijk speelden in de ‘Oranje’ competitie en waren eerste in hun poule. Zij wonnen 88 van de 112 wedstrijden en behaalden niveau ‘Goud’. Zij ontvingen nog een mooie medaille!

Oranje, van links naar rechts: Vera Loman, Maud Ruitenberg, Esmee Zomerdijk en Mirthe Ruitenberg (Isabelle van de Koppel ontbreekt op de foto)

Najaarscompetitie steeds populairder

Ook de najaarscompetitie wordt steeds populairder bij onze leden. Voor deze competitie zijn inmiddels 14 senioren/junioren teams opgegeven en 6 jeugdteams! De najaarscompetitie start vanaf 11 september.

Nu de competitie (bijna) afgelopen is kan men volop meespelen met de toernooien die verschillende verenigingen aanbieden.