Competitie Rood en Oranje zeer positief geeindigd!

De jeugd Rood en Oranje van LTC Steenwijk heeft de najaarscompetitie gespeeld en heeft het heel erg goed gedaan! Bij Oranje werden de Oranje Leeuwen 1e in de poule en de Oranje Tijgers 3e. Een zeer knappe prestatie.

De kinderen die voor het eerst competitie speelden (Boaz Heetveld, Joris Vink, Koen Hof, Lucas Koops, Noah Ibrahim en Stijn Schrotenboer) deden mee aan de Rode competitie. Bij Oranje deed LTC Steenwijk mee met twee teams. De Oranje Leeuwen (Benjamin Gout, Julian Strijker, Levi Stok, Luca Venneri, Vico Kootstra en Ward Ekkel) werden eerste in hun poule. Zij wonnen maar liefst 76 van de 86 wedstrijden. De Oranje Tijgers met Kyan van Pijkeren, Mika Vonk, Milan Huberts, Ramon Beekman en Tygo van den Berg) werden 3e in hun poule. Zij wonnen 34 van de 48 partijen. Een mooie prestatie van de jeugd van LTC Steenwijk. De kinderen van de Groene competitie en de Jeugd Geel t/m 14 en t/m 17 jaar moeten nog een aantal keer spelen.

De Oranje Leeuwen met van links naar rechts Julian Strijker, Luca Venneri, Vico Kootstra, Ward Ekkel, Levi Stok en Benjamin Gout.

De Oranje Tijgers met van links naar rechts Milan Huberts, Mika Vonk, Ramon Beekman en Kyan van Pijkeren. Tygo van den Berg mist op de foto.