Jouw inzet is goud waard: help mee met de Grote Clubactie!

Ook kun je loten kopen en verkopen via WhatsApp – eenvoudig en snel!

Vanaf 24 september (t/m 21 november) kun je door het kopen en verkopen van loten onze clubkas spekken! De Grote Clubactie loten kosten € 3,- per stuk en hiervan gaat € 2,40 rechtstreeks naar de clubkas. Dit geld besteden we aan de jeugd (zoals het Kampeerweekend) en voor een bijdrage aan ontwikkeling park. De jeugd ontvangt nog een verkoopboekje, maar alle leden kunnen vanaf 24 september ook loten verkopen via WhatsApp en social media! Deel de algemene verkooplink met je vrienden en familie.

Jouw inzet is goud waard!

Als jij loten van de Grote Clubactie verkoopt, help je om de doelen van LTC Steenwijk werkelijkheid te maken! Help mee door loten te verkopen aan je familie, vrienden, buren en aan mensen in je dorp of stad. Maar liefst 80% van de omzet gaat naar LTC Steenwijk.

Bij 25 ontvang je de ‘Grote Clubactie medaille’:

Wanneer je meer dan 25 loten verkoopt, ontvang je de Grote Clubactie Medaille! Dus ga langs de deuren, deel je verkooplink en kijk of jouw lotenmeter naar 25 gaat. Zodra je dit aantal bereikt ontvang je na afloop van de actie de Grote Clubactie Medaille op jouw vereniging.

Kids-verkoopwedstrijd 2022

40 loten of meer verkocht? Geef je dan op voor de Kids-verkoopwedstrijd. De beste lotenverkopers van de Grote Clubactie 2022 maken kans op één van de ruim 100 fantastische prijzen zoals een fiets, Masita traningspak of entreekaarten voor een pretpark.

Top 3 jeugd verkopers van LTC Steenwijk krijgen een cadeaubon!

Behoor je straks bij de top 3 jeugd verkopers van LTC Steenwijk? Dan mag je kiezen uit een cadeaubon van ’Bol.com of Intertoys.

Praktische informatie jeugd (verkoopboekje)

Het verkopen van de loten is eenvoudig. Vanaf elke leeftijd mag je loten verkopen. Wij werken met: een eenmalige machtiging: de koper vermeldt zijn rekeningnummer op de intekenlijst van der verkoper en het bedrag wordt t.z.t. eenmalig van de koper zijn rekening afgeschreven. Er wordt dus niet met contant geld betaald. Ook wordt er geen ‘echt’ lot uitgedeeld; het lotnummer staat op het bankafschrift vermeld. Wanneer de koper een lot heeft gekocht, plak je een sticker op de deur en geef je de persoon een bedankbriefje.

Verkoopboekje
In een verkoopboekje die de jeugd heeft ontvangen vind je een intekenlijst voor 23 kopers, bedankbriefjes en deurstickers. Op de intekenlijst kun je de gegevens van de lotenkoper invullen. Eén lot kost € 3,- maar het zou natuurlijk super zijn als men meer loten wil kopen

Nieuw: verkoopboekje met QR-code!
Op en in het vernieuwde verkoopboekje staat een standaard QR-code en de weblink die gaat naar clubactie.nl/lot. Op deze website zoekt de koper de vereniging en verkoper waar ze een lot van koopt. Indien de verkoper niet in het systeem staat, dan kan de koper de naam invullen. Alle deelnemende verenigingen zijn vindbaar door te zoeken op verenigingsnaam en/of plaats.

Aan wie mag  je verkopen?
Je mag de loten verkopen aan wie je wilt, te beginnen bij je ouders, familie, vrienden, buren, enz. Is je boekje vol of ben je klaar met verkopen? Lever het dan voor 19 november in bij je trainer Erik Dallinga, de andere trainers of Peter Bandringa, Het Schar 108 in Steenwijk.

Wanneer is de actie?

Je kunt vanaf zaterdag 24 september beginnen met de lotenverkoop.

Wij hopen dat we dit jaar een geweldig resultaat zullen neerzetten. Heel veel succes met de verkoop van de loten!

Met vriendelijke groet,

Peter Bandringa, Secretaris LTC Steenwijk (secretaris@ltcsteenwijk.nl)