Penningmeester gezocht!

Zoals inmiddels diverse keren gecommuniceerd, zijn we met ingang van het nieuwe jaar op zoek naar een opvolger voor onze huidige penningmeester Arie. Helaas hebben er zich tot op heden geen geschikte kandidaten gemeld en we doen dan ook een laatste oproep aan de leden om zich kandidaat te stellen voor deze vacante positie.

Deze positie is van cruciaal belang voor een juiste bedrijfsvoering van onze vereniging en minstens zo belangrijk is de rol die de penningmeester speelt in de ontwikkelingen met betrekking tot de parkvernieuwing. Dit laatste zal serieuze vertraging kunnen oplopen door een incompleet bestuur, waar de penningmeester deel van uitmaakt.

Mochten er zich geen geschikte kandidaten melden, dan zullen we gedwongen worden de dagelijkse administratie uit handen te geven aan een professioneel bedrijf. Hieraan zijn helaas kosten verbonden en we zullen dan ook genoodzaakt zijn deze in de contributie te gaan meenemen.

VACATURE

Penningmeester / duo Penningmeesterschap (bestuurslid)

Lijkt het jou wat om verantwoordelijk te zijn voor een goede financiële administratie en het succesvolle financieel beleid van LTC Steenwijk voort te zetten en een actieve rol te spelen bij het realiseren van onze nieuwbouwplannen? Dan zijn wij op zoek naar jou of jullie. Deze functie kan namelijk ook als duo functie uitgeoefend worden.

Onze huidige penningmeester Arie heeft aangegeven met ingang van het komende jaar een stapje terug te willen doen. Onder het bewind van Arie zijn vele processen geautomatiseerd / vereenvoudigd, waardoor de werkzaamheden ook vergemakkelijkt zijn. Zo werken wij met het volledig gedigitaliseerd boekhoudprogramma ‘e-Boekhouden’.

Functie inhoud

• Beheren van de rekeningen en contanten (betalen, incasseren, contributie-afdracht)
  • Financiële administratie, archief, beheer machtigingen en incassosysteem
  • Jaarlijks opstellen en bewaken van de (meerjaren-) begroting en resultatenrekening