Clubkampioenschap met vele kampioenen!

Joost Middeldorp clubkampioen!

Wat was het mooi: de clubkampioenschappen voor de jeugd en de volwassenen bij LTC Steenwijk. Het was een gezellig en zonnig kampioenschap met vele kampioenen! Er waren allerlei verschillende categorieën waar de leden zich voor konden opgeven. Dit jaar deden ook veel jeugdleden mee aan het kampioenschap. Iedereen speelde op zijn eigen niveau, en dat resulteerde in leuke en ontspannen wedstrijden.


Joost Middeldorp clubkampioen!
In de categorie Heren enkel 8, 9 speelden Hans Cornelissen en Mark in ’t Veld een fantastische finale. Na een lange strijd wist Mark uiteindelijk te winnen met 6-4, 4-6 en 10-8. In de Mix dubbel 8, 9 waren heel veel nieuwe leden die meededen. Duncan van der Maaten/Bernald Ploeger werden uiteindelijk overtuigend eerste en Janny Soer/Koen Schenk werden tweede. In de Heren enkel 6, 7 werd het een ‘familie onderonsje’. Marc Nuijten speelde de finale tegen zijn zoon Luc. Dat de jeugd de toekomst heeft bleek maar weer. Luc won met zeer goed spel met 6-3 en 6-0. Voormalig clubkampioen Rogier de Haan speelde de finale Heren 4, 5 tegen een nieuw LTC Steenwijk lid, Joost Middeldorp. Joost speelde ijzersterk, zodat Rogier zijn meerdere moest erkennen: Joost is de nieuwe clubkampioen van LTC Steenwijk!

Clubkampioen Joost Middeldorp met Rogier de Haan.

Hans Cornelissen met Mark in ’t Veld.

Koen Schenk/Janny Soer met Bernald Ploeger/Duncan van der Maaten. 

Marc Nuijten met Luc Nuijten.


Veel jeugdspelers in actie:

Kampioenen Rood: 1. Giel Katers en 2. Rens van Eunen
De rode kinderen speelden allemaal een wedstrijdje tegen elkaar. Het waren zeer spannen wedstrijdjes en op deze jonge leeftijd spelen ze al veel rally’s met elkaar. Mooi om te zien! De spelers die de meeste punten in de wacht hadden gesleept wonnen. Giel Katers werd 1e en Rens van Eunen 2e.
Rood Spelers: Mats de Haan, Eline Strijker, Liam Bouma, Rens van Eunen, Giel Katers, Lars Perenboom, Ise van den Berg, Ties Katers en Aron van der Molen.


Kampioenen Oranje:
1. Vera Loman en 2. Julian Bouma

Bij de oranje kinderen speelden alle kinderen tegen elkaar. De kinderen waren erg aan elkaar gewaagd, maar uiteindelijk won Vera Loman alle wedstrijden. Julian Bouma werd 2e.

Deelnemers Oranje: Julian Bouma, Vera Loman, Elya Seradji en Joris Vink.


Kampioenen Groen enkel:
1. Mika Vonk en 2. Sophie Gerbers

Bij de Groen kinderen die al op heel veld spelen met groene ballen waren de wedstrijden erg spannend. Er waren 2 pouletjes en de uiteindelijke nummers 1 van de poule speelden tegen elkaar de finale. Mika Vonk en Sophie Gerbers speelden die tegen elkaar. Het was een hele spannende wedstrijd, maar uiteindelijk bleek Mika net iets sterker.


Kampioenen Groen dubbel:
Mika Vonk en Tygo van den Berg

In de dubbel speelden Mika Vonk/Tygo van den Berg tegen Maud Ruitenberg/Myrthe Ruitenberg. Het was een mooie wedstrijd om te zien, maar Mika en Tygo trokken aan het langste eind..

Deelnemers Groen: Sophie Gerbers, Tygo van den Berg, Mika Vonk, Kyan van Pijkeren, Noa Baron, Myrthe Ruitenberg en Maud Ruitenberg. Nynke Hielkema mist op de foto.


Kampioenen Geel2:
1. Vico Kootstra en 2. Benjamin Gout

Bij de jeugd Geel 2 waren het hele spannende wedstrijden. Er werden maar liefst 4 driesetters gespeeld. Uiteindelijk hadden Vico en Benjamin in hun poule evenveel gewonnen, dus zij speelden de finale. Ook dit was een zeer spannende wedstrijd. De beslissing viel pas in de derde set in het voordeel van Vico. Met 2-4, 4-2 en 7-4 wist hij net van Benjamin te winnen.

Deelnemers Geel2: Benjamin Gout, Vico Kootstra, Levi Stok en Julian Strijker.


Kampioenen Geel 1:
1. Timo Stok en 2. Paolo Cornelissen

Bij de categorie Geel 1 Jongens enkel speelden Timo en Paolo tegen elkaar. In de tweede set werd het nog heel erg spannend, maar uiteindelijk ging de winst met 6-2 en 6-4 naar Timo.Het voelde goed met zoveel mensen op het park die enthousiast hun wedstrijden speelden. De organisatie werd zelf ook enthousiast over de positieve reacties zodat zij nu al nadenken over het clubkampioenschap voor volgend jaar. Geprobeerd wordt om dan nog meer mensen mee te laten doen aan dit kampioenschap. En wie weet is er dan zelfs ook al een Padel kampioenschap!

Foto alle Kampioenen:
Achterste rij van links naar rechts: Koen Schenk, Joost Middeldorp, Marc Nuijten, Rogier de Haan, Bernald Ploeger, Duncan van der Maaten, Janny Soer, Mark in ’t Veld, Paolo Cornelissen, Hans Cornelissen.

Voorste rij van links naar rechts (vanaf de jeugd): Tygo van den Berg, Mika Vonk, Luc Nuijten, Vico Kootstra, Vera Loman, Rens van Eunen, Giel Katers, Sophie Gerbers en Timo Stok (Julian Bouma mist op de foto).