Vanaf 1 oktober Padel gereed!

9 september 2022

Helaas moeten we melden dat de opening van Padel uitgesteld wordt; we gaan 1 oktober niet redden. De verlichting is wel op 1 oktober gereed. Wij vinden het erg jammer dit bericht te moeten geven, maar we doen er alles aan om het zo snel mogelijk gereed te hebben. We houden jullie op de hoogte van de verdere planning.

Bestuur LTC Steenwijk, voorzitter@ltcsteenwijk.nl

22 augustus 2022

We zijn ontzettend trots te kunnen melden dat vanaf 1 oktober de twee padelbanen gereed zijn! Van14.00 uur tot 16.00 uur is de opening! Met onder andere een demonstratiewedstijd en uiteraard kunnen belangstellenden padellen alvast even uitproberen! Meer informatie volgt de komende maand nog. Maar…. bestaande tennissende leden mogen sowieso t/m 1 januari 2023 het padellen gratis uitproberen. Hoe leuk is dat?  .

Op 1 oktober is er ook ‘Open dag’ voor tennis. Maak GRATIS kennis met tennis en doe mee met een tennisles op zaterdag 1 oktober tijdens onze ‘open dag’. Aanmelden gratis tennisles

Leden LTC Steenwijk stemmen unaniem in met aanleg padelbanen

TUK – De leden van tennisvereniging LTC Steenwijk hebben op 15 januari tijdens de Buitengewone Algemene Ledenvergadering unaniem ingestemd met fase 1 van de herinrichting van het tennispark. Dit betekent onder andere groen licht voor de aanleg van twee padelbanen. Voorzitter Taco Homan verwacht dat de leden komende zomer daarop al een balletje kunnen slaan.

Afbeelding Afbeelding