Contact
Contact gegevens
v v
Over ons
Goed om te weten
Openingstijden
24/7 toegankelijk

LTC Steenwijk

J.H.W. Pasmanweg 10, 8334 RR Tuk

Tel: 0521-510667 (accommodatie) of (06) 13691499
E-mail: info@ltcsteenwijk.nl
Rabobank: NL34RABO0136729479
KvK nummer: H 05037008

 

Verschillende contactmogelijkheden

Hoofdtrainer Erik Dallinga: (06) 30538199 
Ledenadministratie Johan Overwijk: (06) 45299874
Voorzitter Taco Homan: (06) 20302024

Online een baan reserveren

Om een tennis- of padelbaan te reserveren dien je lid te zijn van LTC Steenwijk. Het reserveren van een baan kan via de ‘KNLTB Clubapp’. Download de app gratis in de ‘Google Play store of Apple store’. Let op dat je onze vereniging alleen kunt vinden door te zoeken op ‘Steenwijk’. Je kunt 7 dagen per week van 08.00 uur t/m 23.00 uur terecht op ons park. Incidenteel verhuren we wel een tennis- of padelbaan. Aan vakantiegangers bijvoorbeeld. Lees meer.

 

Tennis en padel voor jong en oud!

LTC Steenwijk is per 16 maart 1923 opgericht en heeft een rijke tennishistorie van bijna 100 jaar. Op onze gezellige club valt voor jong en oud en voor zowel de ervaren als de onervaren spelers voldoende te beleven! Voor tennis hebben we 31 competitieteams, 5 volledig gevulde trainingsdagen voor meer dan 200 lessers, verschillende gezelligheidstoernooien gedurende het jaar, tossochtenden en tossavonden en andere activiteiten zoals een barbecue avond en een kampeerweekend voor de jeugd. We hebben maar liefst 6 verlicht kunstgrasbanen waarop het hele jaar getennist kan worden (behalve met sneeuw en opdooi). Daarnaast hebben we nog 2 verlichte gravelbanen.

Tennis ken je waarschijnlijk al, maar padel is misschien nieuw voor je. Padel is dé opkomende sport in Nederland. Het groeit razendsnel. Het is makkelijk te leren en je krijgt al snel leuke en spannende rally’s. Sinds 1 maart 2023 hebben we 2 verlichte padelbanen. Het is mogelijk je binnenkort aan te melden voor padelles. Daarnaast willen we ook competities op gaan starten.

Ook zijn veel leden actief als vrijwilliger in een commissie. Er is genoeg te doen op onze tennis- en padelclub voor, en door de leden!

Veel leden om mee te spelen

Het aantal leden is de laatste 2 jaar erg gestegen. Op dit moment heeft LTC Steenwijk ongeveer 490 tennissende leden waarvan 90 jeugdleden. Daarnaast verwachten we ongeveer 75 padelleden erbij te krijgen. Het is ook mogelijk om zowel lid te zijn voor tennis- als voor padel. We hebben hiervoor een combinatielidmaatschap. Meer over het lidmaatschap lees je hier.

Vrijwilligerswerk

Alle werkzaamheden binnen de club worden verricht door vrijwilligers. Dat varieert van het jaarlijks draaien van kantinedienst tot het helpen bij de jaarlijkse schoonmaak van de kantine, het helpen bij een (jeugd)activiteit of plaats nemen in een commissie. Samen maken we van LTC Steenwijk een mooie, levendige club. Van de volwassenen wordt verwacht dat ze een steentje bijdragen. Het maakt niet uit wat voor vrijwilligerswerk wordt gedaan; het gaat erom dat je iets voor de vereniging doet. Via de enquête kan aangeven worden welke activiteiten je voor de club wilt doen. Wanneer je niet aangeeft welke activiteiten je wilt doen, wordt je sowieso ingedeeld voor kantinedienst.

Vertrouwenscontactpersoon en gedragsregels

LTC Steenwijk vindt het belangrijk dat we in fijne sfeer met elkaar om gaan. Daarom hebben we een vertrouwenscontactpersoon en gedragsregels voor:

 

Organisatie

Inrichting bestuur
Diverse commissies

 

Met een sleutel toegang tot het park

Je kunt elk moment van de week ons park betreden. Het is handig om een sleutel van het hek te hebben dat toegang geeft tot de banen, de kleedkamers en de baanverlichting. Je kunt deze sleutel aanvragen bij onze secretaris Peter Bandringa (secretaris@ltcsteenwijk.nl). Tegen betaling van € 15,- borg kun je de sleutel in je bezit houden zolang je lid bent.

Openingstijden kantine

Van 1 april t/m september is de kantine op de doordeweekse avonden vanaf 19.30 uur geopend. In het weekend en overdag is de kantine gesloten. De kantine is verder wel geopend tijdens competities en andere activiteiten. Wil je op andere momenten het tenniscomplex betreden dan kun je het park betreden met een sleutel.