Padel

Padel is de snelst groeiende nieuwe sport in Nederland! Steeds meer mensen ontdekken hoe leuk padel is. Verrassend. Bij padel gaat de bal elke keer weer net anders dan je verwacht. In de ‘glazen kooi’ moet je op alles voorbereid zijn. En als je denkt verslagen te zijn, krijg je onverwacht toch weer een tweede kans, bijvoorbeeld door hulp van de wanden. Oftewel: Expect the Unexpected! Het is ook nog eens gezellig, want padel speel je altijd in een dubbelsituatie. Per 1 maart 2023 heeft LTC Steenwijk de beschikking over 2 verlichte padelbanen. Super leuk!! Doe je ook mee? Word lid

Openingstijden

Je kunt 7 dagen per week van 08.00 uur t/m 23.00 uur terecht op ons park om te padellen. Via een sleutel van het hek krijg je toegang tot de banen, de kleedkamers en de baanverlichting. Je kunt deze sleutel aanvragen bij onze secretaris Peter Bandringa. Tegen betaling van € 15,- borg kun je de sleutel in je bezit houden zolang je lid bent. Wanneer je maar wilt kun je vrij padellen. Het reserveren van een baan kan via de ‘KNLTB Clubapp’. De verlichting kun je aan- en uitzetten via de schakelkast die links bij padelbaan 1 staat. De knoppen zitten op de buitenkant van de schakelkast.

Padelles en 'Meet up' App

Padellessen worden verzorgd door ‘Tennis- en Padelschool Dallinga’. Bas Pengel is een gediplomeerde en professionele trainer die gespecialiseerd is in padel. Al vanaf vijf jaar kan je beginnen met padel.

Bas Kranendonk & Sanne de Jong zijn sinds onderdeel van de padelcommissie van LTC Steenwijk! Als padelcommissie willen zij padel op de club laten leven. Het doel is leuke gezelligheidstoernooitjes, KNLTB toernooien en competitie te gaan organiseren op de club. En: er is een Whatsapp groep. Word hier ook lid van! Bij vragen over padel kun je ook altijd bij Bas terecht via: (06) 83 25 48 44.