‘Match’ sponsoren

BijzonderDruk

Dé alles-in-één drukkerij van Steenwijkerland en omgeving. Kijk HIER voor meer informatie.

Koel ICT

Koel ICT is de logische IT-partner voor organisaties die beseffen dat veilige, actuele en betrouwbare data bepalend zijn voor hun succes. En dat zowel op de korte als de lange termijn.

Brink Multimedia

Onze uitdaging is jouw verhaal met aandacht en passie tot leven te brengen. Wij zetten ons talent graag in om dit voor jou mogelijk te maken. Wil jij ons op de koffie om jouw verhaal te vertellen? Wij luisteren graag! Kijk HIER voor meer informatie.

Diner en Music Restaurant Rhodos

Wij presenteren u de vriendelijke Mediterraanse sfeer. Gezellig tafelen onder het genot van mooie kwaliteitswijnen en traditionele gerechten die dagvers voor u worden bereid. Dit alles in een warme en een sfeervolle entourage. Kijk HIER voor meer informatie en om te reserveren.

‘Set’ sponsoren

Electro World Oosterhof

Electro World Oosterhof bevindt zich al ruim 75 jaar in het centrum van Steenwijk. In de winkel is een ruime presentatie van tv’s, audio, koelapparatuur, wasautomaten, drogers, vaatwassers, inbouwapparatuur en klein huishoudelijke artikelen. Kijk HIER voor meer informatie.

Domino’s Pizza Steenwijk

Online pizza bestellen is altijd een handige optie als je geen tijd of zin hebt om zelf te koken! Online pizza bestellen heeft een aantal voordelen waaronder gratis online betalen en het volgen van je bestelling via PizzaTracker. Kijk HIER voor meer informatie of om te bestellen.

‘Game’ sponsoren

Schoen- en Sleutelmakerij Ossel

Ouderwetse kwaliteit in een modern jasje, dat is wat u bij ons vindt. Wij zijn goedgekeurd door het schoenmakersgilde. Wij werken alleen met de beste kwaliteit leren zolen en rubber hakken. Bij Schoenmakerij Ossel kunt u allerlei sleutels laten bijmaken. Wij hebben er meer dan 10.000 op voorraad, o.a. huissleutels, brievenbussleutels, fietssleutels, caravansleutels, motorsleutels en autosleutels. Kijk HIER voor meer informatie.

Brasserie Zus en Zo

In het centrum van vestingstad Steenwijk vindt u Zus en Zo, een knusse brasserie in een monumentaal pand. De brasserie heeft tevens een restaurant en grand café functie en is dit jaar uitgebreid tot een ruimte dat plaats biedt aan ruim 70 gasten. Kijk HIER voor meer informatie.

Tennisschool Dallinga

Tennisschool Dallinga staat voor all-round opleiden. Dit betekent dat de leerling alle facetten van het tennisspel aangeboden krijgt. Uitdagende oefenstof, een professionele trainer en enthousiaste tennissers zorgen ervoor dat je het maximale uit je spel kunt halen. Kijk HIER voor meer informatie.

AH van Etten

Wij vinden de klant erg belangrijk. Naast de lage prijs en goede kwaliteit van onze producten, willen wij dat de klant met een goed gevoel naar huis gaat. Kijk HIER voor meer informatie.

Het Makelaarshuis

Wij zijn een eigentijds en dynamisch makelaarskantoor op een unieke locatie in Steenwijk met een realistische kijk op de woningmarkt en een nuchtere no-nonsense mentaliteit. Kijk HIER voor meer informatie.

Michel’s Diner

Originele Diners waren zo ingericht om gezellig met vrienden te zitten of nieuwe mensen te ontmoeten met lekker eten of alleen een heerlijke milkshake. Michel’s American Diner gaat terug in de tijd en brengt dit weer tot leven van vandaag tot morgen. Kijk HIER voor meer informatie.

Van Buren Patent Management B.V.

Een Patent Management bureau dat gespecialiseerd is in alle administratieve – en formele handelingen t.a.v. het gehele octrooi en merken proces, is uniek. Kijk HIER voor meer informatie.

Beddenspecialist Huisman

Neem een kijkje op onze website en ontdek dat alles wat wij doen in het teken staat om u een optimale nachtrust te kunnen bieden. Ons doel is iedereen een persoonlijk advies te geven, omdat ieder mens uniek is. Kijk HIER voor meer informatie.

Fysiotherapie Steenwijkerwold

Neem een kijkje op onze website en ontdek dat alles wat wij doen in het teken staat om u een optimale nachtrust te kunnen bieden. Ons doel is iedereen een persoonlijk advies te geven, omdat ieder mens uniek is. Kijk HIER voor meer informatie.

Loodgieters-installatiebedrijf Coelingh

Wij kunnen met recht onder de noemer “totaalinstallateur” worden geschaard zoals u ziet aan de diverse diensten welke wij u kunnen aanbieden. Kijk HIER voor meer informatie.

Schildersbedrijf Boverhof

U kunt bij schildersbedrijf Boverhof terecht voor alle voorkomende schilderwerkzaamheden voor binnen en buiten, wandafwerking, kleuradvies en beglazingen. Kijk HIER voor meer informatie.

‘Breakpoint’ sponsoren

‘Point’ sponsoren

  • LTC Steenwijk Zondag Heren 1
  • Tennisschool Dallinga
  • Treats & Gifts By Me
  • Koel ICT
  • Linda, Michel, Joey en Storm
  • Britt Vochteloo
  • Hobby Lapland Steenwijk
  • BertKookt