R

Tennis

Tennis is groot in Nederland. Meer dan een miljoen mensen staan regelmatig op de tennisbaan. Iedereen kan leren tennissen, tennis is gezellig, het biedt voldoende uitdaging, is goed voor je gezondheid en geschikt voor alle leeftijden. Want of je nu een man of vrouw bent, jong of oud, fit of met een beperking, tennis is er voor iedereen. Ook als je geen toptalent bent, kun je veel plezier beleven op de tennisbaan. Bovenal is tennis een sport die je je hele leven lang kan doen. Ook zien we families en gezinnen die met elkaar tennissen. Super leuk! Doe je ook mee? Word lid   

Locatie

Aan de J.H.W. Pasmanweg 10 in Tuk ligt het fraaie tennispark van LTC Steenwijk waar je onbeperkt kunt tennissen. Het park beschikt over 6 grasbanen en 2 gravelbanen met verlichting, een modern clubhuis en een prachtig terras. Door de 6 kunstgravelbanen kan er het hele jaar door getennist worden (behalve met opdooi). Daardoor is er veel te beleven voor zowel recreanten als competitiespelers. Want naast competities kennen we ook gezelligheidstoernooien en tossmomenten. Op dit moment telt de verenigingmeer dan 500, waarvan 90 jeugdleden.

Openingstijden

Je kunt 7 dagen per week van 08.00 uur t/m 23.00 uur terecht op ons park om te tennissen. Om het park en de kleedkamers te betreden en om de verlichting van de tennisbanen aan te kunnen doen moet je een toegangscode invoeren. Deze toegangscode is te vinden op het homescherm in de KNLTB Clubapp, linksonderin). De code wijzigt per week. Heb je liever een pasje? Die kun je aanvragen via Johan Overwijk van de ledenadministratie.Wanneer je maar wilt kun je vrij tennissen. Het reserveren van een baan kan via de ‘KNLTB Clubapp’.

Lessen

Tennislessen worden verzorgd door ‘Tennis- en Padelschool Dallinga’. Erik Dallinga, Wencke Hogendijk, Puck Louw en Bas Pengel zijn gediplomeerde en professionele trainers en hebben kennismakingsprogramma’s, jeugdtraining (recreatief en prestatief) en training voor volwassenen. Al vanaf vijf jaar kan je beginnen met tennis. Twee keer per jaar is er een lessenreeks (van april tot de herfstvakantie en vanaf de herfstvakantie t/m maart). Meer dan 200 leden volgen tennisles.