TRAINING VAN TENNISSCHOOL DALLINGA                                           


Erik Dallinga

19 maart: maak GRATIS kennis met tennis!
Lijkt tennis je leuk? Doe dan mee met een GRATIS tennisles op zaterdag 19 maart tijdens onze ‘open dag’. Meer informatie.


Informeer naar de mogelijkheden
Wil je graag tennisles volgen bij LTC Steenwijk? Informeer dan naar de mogelijkheden bij onze hoofdtrainer Erik Dallinga: 06-30538199 of mail. De zomerlessen starten vanaf maandag 4 april en duren 18 weken. Er hadden zich dit jaar een recordaantal van meer dan 200 lessers aangemeld voor de wintertraining. Aanmelden


Kennismakingsaanbieding
Wil je proberen of tennis iets voor je is? Maak dan gebruik van een speciale kennismakingsaanbieding: 10 lessen, inclusief lidmaatschap deze periode voor € 60,- . Aanmelden hiervoor kan via het online aanmeldingsformulier (en kies bij ‘Type tennisles’ voor A1). Wil je meer informatie? Neem dan contact op met onze hoofdtrainer Erik Dallinga: 06-30538199 of mail.


Aanmelden tennisles winter 2021-2022
Wil je graag tennisles volgen bij LTC Steenwijk? Je kunt je t/m 10 oktober aanmelden via het online inschrijfformulier.

De winterlessen beginnen vanaf maandag 25 oktober of 1 november en duren 18 weken in de hal en 16 weken op de buitenbanen (tot ca. eind maart 2021). Wil je eerst informatie? Neem dan contact op met onze hoofdtrainer Erik Dallinga: 06-30538199 of mail.

jaAanmelden

hallo


Aanmelden Kennismakingsaanbieding
Wil je gebruik maken van de kennismakingsaanbieding (10 lessen inclusief lidmaatschap deze periode voor 60 euro)? Meld je dan aan via het online inschrijfformulier en kies bij ‘keuze les’ voor ‘A1 Kennismaking’.

hallo


Tennisles voor iedereen
LTC Steenwijk maakt voor het geven van trainingen gebruik van Tennisschool Dallinga. Onze trainers Erik Dallinga, Wencke Hogendijk en Rick Roos hebben kennismakingsprogramma’s, jeugdtraining (recreatief en prestatief) en training voor volwassenen. Al vanaf vijf jaar kan je beginnen met tennis.

hallo

hallo


Informatie wintertraining
De jeugd traint in de winter in de tennishal (Racketcentrum Steenwijk). Volwassenen kunnen ook in de hal trainen, maar hebben ook de mogelijkheid op de tennisbanen van LTC Steenwijk te lessen. Eén week voordat de training begint ontvang je van de trainer bericht over de dag en het tijdstip van je les.

Er wordt op alle doordeweekse middagen en avonden lesgegeven (uitgezonderd de woensdagavond). Ook kan er lesgegeven worden op de woensdagochtend. Je kunt op het online inschrijfformulier aangeven op welke dagen je kunt trainen. De jeugd kan ook aangeven tot hoe laat ze school hebben. Erik probeert je in een groep te plaatsen die goed bij je past. Omdat er ontzettend veel interesse is in tennisles wordt bij het formulier voor het eerst ook gevraagd of er op zaterdagen gelest kan worden. We zijn aan het onderzoeken of dit ook een mogelijkheid is.


WINTERTRAINING 2021-2022

Lesweken winter 2021-2022


JEUGD IN DE TENNISHAL:

Categorie  Omschrijving les Prijs p.p.
A* 30 min. les allerkleinsten (4 tot 6 jaar), gedurende 10 weken € 55,-
B* 1 uur les ‘Tenniskids rood’ in een groep van max. 12, gedurende 18 weken € 139,-
C 1 uur les in de hal in een groep van 8 gedurende 18 weken € 195,-
D** 1,5 uur les in de hal in een groep van 8 gedurende 18 weken € 229,-

* Om de jongste jeugd laagdrempelig kennis te laten maken met tennis geeft LTC Steenwijk subsidie op trainingsaanbod A en B (is al in de prijs verwerkt).

**Om de jeugd te stimuleren om meer te trainen krijgt elk jeugdlid subsidie van LTC Steenwijk bij Categorie D (is al in de prijs verwerkt).


VOLWASSENEN (AVONDEN EN WOENSDAGOCHTEND):

Categorie  Omschrijving les Prijs p.p.
A 1 uur les buiten, in een groep van 8 gedurende 16 weken € 112,50
D 1 uur les in de hal in een groep van 8 gedurende 18 weken € 195,-
Privé-aanbod: een half uur privéles buiten gedurende 5 weken € 120,-

Er wordt zo goed als mogelijk rekening gehouden met de gekozen categorie (groepsgrootte). Wanneer het niet mogelijk is om je in de categorie van je keuze in te delen, zal je ingedeeld worden in een categorie met een ander lespakket. De kosten kunnen hierdoor hoger of lager uitvallen. In geval van een gewijzigde groepsgrootte zal je vooraf geïnformeerd worden.

Prijzen tennisles bij afwijkende groepsgrootte


LESREGLEMENT, SEIZOEN WINTER 2021-2022

 • Ongeveer een week voor aanvang van de lessen ontvang je per e-mail op welke dag en welk tijdstip je bent ingedeeld.
 • Lessen kunnen alleen gevolgd worden, indien een volledig ingevuld online inschrijfformulier is ingevuld.
 • Iedere lesser moet lid zijn van de vereniging en is voor het lidmaatschap contributie verschuldigd.
 • Een tennisles duurt 50 minuten, een les van een half uur duurt 25 minuten. De tennisleraar heeft per uur 10 minuten tijd voor activiteiten buiten de baan.
 • De lesser zorgt zelf voor gepaste kleding, schoenen en een racket. Tennisschool Dallinga zorgt voor de ballen (tijdens de kennismakingscursus zorgt Tennisschool Dallinga voor rackets).
 • Indien de lesser ernstige bezwaren heeft tegen de indeling, dient dit direct gemeld te worden bij Tennisschool Dallinga.
 • In geval van blessure of ziekte van de leerling, vindt geen restitutie van lesgeld plaats. In geval van verhuizing, kan alleen tot restitutie worden overgegaan als de vrijgekomen plaats door een nieuwe leerling wordt ingenomen.
 • Indien een leerling niet aanwezig kan zijn bij een les, dient hij/zij zich af te melden bij de tennisleraar per sms.
 • Bij onwerkbaar weer of onbespeelbare banen worden de groepslessen in principe gegeven in de hal (privé trainingen worden op een later moment ingehaald). Het lestarief is inclusief de baanhuur.
 • Wanneer de binnenbanen bij slechte weersomstandigheden niet beschikbaar zijn kan de training alsnog niet doorgaan. De trainer informeert de lesser van tevoren dat de trainingen dan niet doorgaan.
 • Als lessen uitvallen door afwezigheid van de tennisleraar, wordt er voor een vervangende tennisleraar gezorgd, of wordt er een alternatieve datum vastgesteld.
 • De trainingen starten in de week van 25 oktober of 1 november.
 • Bij geen bericht van de trainer gaan de lessen altijd door.
 • Tennisschool Dallinga is niet verantwoordelijk voor diefstal of beschadiging van goederen van deelnemers aan de lessen.
 • Tennisschool Dallinga is niet aansprakelijk voor ongevallen en blessures, opgelopen tijdens de lessen.
 • Met het invullen van het online aanmeldingsformulier machtigt de leerling Tennisschool Dallinga om het lesgeld te incasseren via bank- of girorekening van betrokkene. De leerling ontvangt vóór afschrijving een factuur met daarop vermeld de datum van incasso.
 • Indien de lesser het niet eens is met de inhoud van de factuur, dient dat voor de datum van de (eerste) betalingstermijn gemeld te worden, met opgave van redenen.
 • Bij inschrijving voor tennislessen bij tennisschool Dallinga verleent de leerling toestemming voor het gebruik van zijn e-mailadres door Tennisschool Dallinga voor de communicatie omtrent tennislessen.
 • In alle zaken waarin dit lesreglement niet voorziet, beslist het bestuur van LTC Steenwijk samen met Tennisschool Dallinga, waarbij gestreefd wordt naar een aanvaardbare oplossing voor alle partijen.