Vanaf 1 april: Toss erop los!

Iedereen, van beginner, tot oude rot, is welkom!

Bij de toss van LTC Steenwijk speel je tenniswedstrijden met verschillende spelers van verschillende niveaus. Hierdoor krijg je de kans om je eigen vaardigheden te verbeteren en tegelijkertijd nieuwe mensen te ontmoeten. Het maakt niet uit of je een beginner bent of al jaren tennist, iedereen is welkom bij de toss! Dus waar wacht je nog op? Doe mee en beleef een gezellige en sportieve ochtend of avond vol tennisplezier!

LTC Steenwijk heeft de volgende tossavonden/ochtenden voor haar tennissende leden (padel volgt later dit jaar):

Tossmomenten voor tennis:

MomentSpelersZomer*Winter*
Maandagochtend 09:30 – 12:00 uur55+ heren3 banen1 baan
Maandagochtend 09:30 – 12:00 uur55+ dames1 baan1 baan
Woensdagochtend 09:30 – 12:00 uur55+ heren3 banen1 baan
Woensdagochtend 09:30 – 12:00 uur55+ dames1 baan1 baan
Woensdagavond 19:00 – 21:00 uurHeren4 banen0 banen
Donderdagavond 19:00 – 21:00 uurHeren én dames beginner/halfgevorderd3 banen2 banen
Vrijdagochtend 09:30 – 12:00 uurKoppels, 55+ mix4 banen4 banen

* Zomerperiode: 1 april t/m 31 oktober –  Winterperiode: 1 november t/m 31 maart.


Van tevoren aanmelden is niet nodig. Goede zin meebrengen en tijdig aanwezig zijn is het enige wat wij vragen! Wil je van tevoren wat meer informatie, mail dan naar info@ltcsteenwijk.nl.


De 55+ (maandag- en woensdagochtend)
Bent u 55+ en heb je zin om een stevig balletje te slaan met mannen of met vrouwen? Spoed je dan op maandagochtend en woensdagochtend naar de tennisbaan waar sport en gezelligheid elkaar afwisselen. Een echte aanrader!


Koppels 55+ mix (vrijdagochtend)
Wil je graag met je (vaste) tennis partner meedoen aan de toss? Dat kan! Kom op de vrijdagochtend om 09:30 uur samen met je mix-partner naar de baan. Iedereen boven de 55 jaar is welkom. De enige voorwaarde is dat je als mix-koppel verschijnt.


Heren (woensdagavond) – vanaf 1 april t/m 31 oktober
De mannen tossen in de zomerperiode elke woensdagavond vanaf 19:00 uur. De toss wordt goed bezocht. Niet onbelangrijk is het evalueren van de gespeelde wedstrijden na afloop. Een gezellig samenzijn waar onder het genot van een drankje of hapje nog even nagekaart wordt.


Heren én dames (donderdagavond)
Voor de mix-toss zijn beginners en halfgevorderden van harte welkom! We zijn flexibel. De teams worden aangepast wanneer er een ongelijk aantal dames en heren is. Bij een oneven aantal deelnemers gaan we indraaien. Er is een Whatsappgroep gevormd voor de belangstellenden, waarop informatie wordt uitgewisseld. Ferry Vis heeft het beheer over die groep.

Meer informatie: Ferry Vis, 06 82 35 40 02, ferry.vis@outlook.com


Gezelligheid voorop!
Als je ongedwongen wilt tennissen, immers er staat niets op het spel, word je bij deze uitgenodigd om de tossmorgen/avond te bezoeken. Van te voren aanmelden is niet nodig, goede zin meebrengen en tijdig aanwezig zijn is het enige wat wij van je vragen. Om het tossen binnen de vereniging soepel en sportief te laten verlopen zijn er onderling afspraken gemaakt die in onderstaand tossreglement zijn opgenomen.


Tossreglement

  1. Tijdens het zomerseizoen dat loopt van 1 april t/m 31 oktober, zijn voor de toss momenten maximaal 6 banen beschikbaar.
  2. Alle toss-momenten staan gereserveerd in de ‘KNLTB Clubapp’.
  3. Tijdens de toss momenten zijn voor tennislessen maximaal 2 verlichte banen beschikbaar. Daarnaast heeft elk competitieteam recht op 2 verlichte tennisbanen.
  4. Tijdens alle toss-momenten, trainingen en competitiewedstrijden is altijd minimaal 1 verlichte recreatiebaan beschikbaar, tenzij het Bestuur hier anders over besluit.
  5. De tennistrainer heeft gedurende de toss momenten het eerste recht op baankeuze. Het is mogelijk dat gedurende de training tussen de lessen door van baan of baansoort gewisseld wordt.
  6. De indeling van de banen bij bovengenoemde activiteiten wordt vastgelegd in de ‘KNLTB Clubapp’. . Deze baanindeling is dan ook leidend.

Het laatste nieuws

Jeugdteam Kampioen!

Jeugdteam Kampioen!

Het tweede zondag jeugdteam 11 t/m 14 jaar is op 2e Pinksterdag zeer overtuigend kampioen geworden in de Voorjaarscompetitie. Kyan van Pijkeren, Ward Ekkel, Andries Veenstra, Tygo van den Berg, Mika Vonk en Ramon Beekman hadden maar liefst 33 punten behaald. Elf...

Padelcommissie & ‘Meet up’ Padel Whatsappgroep

Padelcommissie & ‘Meet up’ Padel Whatsappgroep

Bas Kranendonk & Sanne de Jong zijn onderdeel van de padelcommissie van LTC Steenwijk! Als padelcommissie willen zij padel op de club laten leven. Het doel is leuke gezelligheidstoernooitjes, KNLTB toernooien en competitie te gaan organiseren op de club. En: er is...

Tot 1 juni aanmelden Najaarscompetitie

Tot 1 juni aanmelden Najaarscompetitie

Zin om mee te doen aan de najaarscompetitie 2023 die vanaf 10 september begint? Competitie is leuk voor iedereen! Voor beginners en gevorderden. Volwassenen kunnen zich individueel of als team aanmelden via de Technische Commissie. De jeugd wordt aangemeld via de...

Zaterdag 10 juni: 100 jarig jubileum!

Zaterdag 10 juni: 100 jarig jubileum!

Van 14.00 - 16.30 uur is er ‘vrije inloop’ met clinics en tennisactiviteiten. Vanaf 19.00 uur is er een geweldig feest! Meld je hier even voor aan. Er is muziek van DJ’s, dansen, socializen en feestelijke hapjes en drankjes. Ook hebben we een veiling met Jannes Mulder...

(10-13), 14, 15 en 16 juli CLUBKAMPIOENSCHAPPEN

(10-13), 14, 15 en 16 juli CLUBKAMPIOENSCHAPPEN

Ben je een beginner of gevorderde? Iedereen kan meedoen aan de clubkampioenschappen! Want je wordt ingedeeld op je eigen niveau. We hebben dus ook meerdere kampioenen. De Junioren ‘Rood’ en ‘Oranje’ spelen alleen enkelpartijen op vaste momenten volgens het Tenniskids...

Zondag 18 juni Gezelligheidstoernooi!

Zondag 18 juni Gezelligheidstoernooi!

Vanaf 10.30 uur, inclusief lunch! Het is een hele leuke manier om gezellig op de club te tennissen en nieuwe mensen te leren kennen! Er worden dubbelwedstrijden gespeeld met wisselende partners. Zowel voor beginners als gevorderden (17+). Namens de organisatie Leon...