TRAINING VAN TENNISSCHOOL DALLINGA     

TRAINING VAN TENNISSCHOOL DALLINGA                                


Erik Dallinga

Aanmelden tennisles winter 2022-2023

Wil je graag tennisles volgen bij LTC Steenwijk? Je kunt je t/m 16 oktober aanmelden via het online inschrijfformulier. Er hebben zich al meer dan 125 lessers aangemeld voor de wintertraining.

Aanmelden

De winterlessen beginnen vanaf maandag 24 oktober en duren 18 weken in de hal en 16 weken op de buitenbanen. Wil je eerst informatie? Neem dan contact op met onze hoofdtrainer Erik Dallinga: 06-30538199 of mail.


Kennismakingsaanbieding

Wil je proberen of tennis iets voor je is? Maak dan gebruik van een speciale kennismakingsaanbieding: 10 lessen op de buitenbanen, inclusief lidmaatschap deze periode voor € 75,- . Wil je in de hal les? Dan is dat € 95,- Aanmelden hiervoor kan via het online aanmeldingsformulier (en kies bij ‘Type tennisles’ voor A). Wil je meer informatie? Neem dan contact op met onze hoofdtrainer Erik Dallinga: 06-30538199 of mail.


Tennisles voor iedereen

LTC Steenwijk maakt voor het geven van trainingen gebruik van Tennisschool Dallinga. Onze trainers Erik Dallinga, Wencke Hogendijk en Bas Pengel hebben kennismakingsprogramma’s, jeugdtraining (recreatief en prestatief) en training voor volwassenen. Al vanaf vijf jaar kan je beginnen met tennis.

hallo

hallo


Informatie wintertraining

De jeugd traint in de winter in de tennishal (Racketcentrum Steenwijk). Volwassenen kunnen ook in de hal trainen, maar hebben ook de mogelijkheid op de tennisbanen van LTC Steenwijk te lessen. Eén week voordat de training begint ontvang je van de trainer bericht over de dag en het tijdstip van je les.

Er wordt op alle doordeweekse middagen en avonden lesgegeven. Ook kan er lesgegeven worden op de woensdagochtend. Je kunt op het online inschrijfformulier aangeven op welke dagen je kunt trainen. De jeugd kan ook aangeven tot hoe laat ze school hebben. Erik probeert je in een groep te plaatsen die goed bij je past. Omdat er ontzettend veel interesse is in tennisles wordt bij het formulier voor het eerst ook gevraagd of er op zaterdagen gelest kan worden. We zijn aan het onderzoeken of dit ook een mogelijkheid is.


WINTERTRAINING 2022-2023

Lesweken winter 2022-2023


JEUGD IN DE TENNISHAL:

Categorie  Omschrijving les Prijs p.p.
B* 1 uur les ‘Tenniskids rood’ in een groep van max. 12, gedurende 18 weken € 150,-
C 1 uur les in de hal in een groep van 8 gedurende 18 weken € 210,-
D** 1,5 uur les in de hal in een groep van 8 gedurende 18 weken € 250,-
E** 2 keer 1 uur les in de hal in een groep van 8 gedurende 18 weken € 360,-

* Om de jongste jeugd laagdrempelig kennis te laten maken met tennis geeft LTC Steenwijk subsidie op trainingsaanbod B (is al in de prijs verwerkt).

**Om de jeugd te stimuleren om meer te trainen krijgt elk jeugdlid subsidie van LTC Steenwijk bij Categorie D en E (is al in de prijs verwerkt).


VOLWASSENEN (AVONDEN EN WOENSDAGOCHTEND):

Categorie  Omschrijving les Prijs p.p.
A 1 uur les buiten, in een groep van 8 gedurende 16 weken € 117,50
D 1 uur les in de hal in een groep van 8 gedurende 18 weken €   210,-
Privé-aanbod: een half uur privéles buiten gedurende 5 weken €   135,-

Er wordt zo goed als mogelijk rekening gehouden met de gekozen categorie (groepsgrootte). Wanneer het niet mogelijk is om je in de categorie van je keuze in te delen, zal je ingedeeld worden in een categorie met een ander lespakket. De kosten kunnen hierdoor hoger of lager uitvallen. In geval van een gewijzigde groepsgrootte zal je vooraf geïnformeerd worden.

Prijzen tennisles bij afwijkende groepsgrootte


LESREGLEMENT, SEIZOEN WINTER 2022-2023

 • Ongeveer een week voor aanvang van de lessen ontvang je per e-mail op welke dag en welk tijdstip je bent ingedeeld.
 • Lessen kunnen alleen gevolgd worden, indien een volledig ingevuld online inschrijfformulier is ingevuld.
 • Iedere lesser moet lid zijn van de vereniging en is voor het lidmaatschap contributie verschuldigd.
 • Een tennisles duurt 50 minuten, een les van een half uur duurt 25 minuten. De tennisleraar heeft per uur 10 minuten tijd voor activiteiten buiten de baan.
 • De lesser zorgt zelf voor gepaste kleding, schoenen en een racket. Tennisschool Dallinga zorgt voor de ballen (tijdens de kennismakingscursus zorgt Tennisschool Dallinga voor rackets).
 • Indien de lesser ernstige bezwaren heeft tegen de indeling, dient dit direct gemeld te worden bij Tennisschool Dallinga.
 • In geval van blessure of ziekte van de leerling, vindt geen restitutie van lesgeld plaats. In geval van verhuizing, kan alleen tot restitutie worden overgegaan als de vrijgekomen plaats door een nieuwe leerling wordt ingenomen.
 • Indien een leerling niet aanwezig kan zijn bij een les, dient hij/zij zich af te melden bij de tennisleraar per sms.
 • Als lessen uitvallen door afwezigheid van de tennisleraar, wordt er voor een vervangende tennisleraar gezorgd, of wordt er een alternatieve datum vastgesteld.
 • De trainingen starten in de week van 24 oktober.
 • Bij geen bericht van de trainer gaan de lessen altijd door.
 • Tennisschool Dallinga is niet verantwoordelijk voor diefstal of beschadiging van goederen van deelnemers aan de lessen.
 • Tennisschool Dallinga is niet aansprakelijk voor ongevallen en blessures, opgelopen tijdens de lessen.
 • Met het invullen van het online aanmeldingsformulier machtigt de leerling Tennisschool Dallinga om het lesgeld te incasseren via bank- of girorekening van betrokkene. De leerling ontvangt vóór afschrijving een factuur met daarop vermeld de datum van incasso.
 • Indien de lesser het niet eens is met de inhoud van de factuur, dient dat voor de datum van de (eerste) betalingstermijn gemeld te worden, met opgave van redenen.
 • Bij inschrijving voor tennislessen bij tennisschool Dallinga verleent de leerling toestemming voor het gebruik van zijn e-mailadres door Tennisschool Dallinga voor de communicatie omtrent tennislessen.
 • In alle zaken waarin dit lesreglement niet voorziet, beslist het bestuur van LTC Steenwijk samen met Tennisschool Dallinga, waarbij gestreefd wordt naar een aanvaardbare oplossing voor alle partijen.

Het laatste nieuws

Donderdag 25 april: Algemene Ledenvergadering

Donderdag 25 april: Algemene Ledenvergadering

Vanaf 20.00 uur in onze kantine. Dé gelegenheid om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen binnen onze club en mee te praten over de toekomst. Daarnaast krijg je de kans om je stem te laten horen en mee te beslissen over belangrijke zaken. En... we stellen een...

En opnieuw kampioenen bij Steenwijker Torentoernooi!

En opnieuw kampioenen bij Steenwijker Torentoernooi!

Op zaterdagavond 16 maart zijn Mark van der Geld, Mirjam Verschuil, Dianne Beugelink, Anita Koopman, Jolanda Kramer, achteraan v.l.n.r. Henk Rietveld, Ben Peper en Benno Plantagie kampioen geworden bij het Steenwijker Torentoernooi in poule D! Super goed gedaan en...

De kantine wordt prachtig!

De kantine wordt prachtig!

Met dank aan het initiatief van verschillende leden, veel vrijwilligers en een aantal bedrijven wordt de kantine heel erg mooi opgeknapt! Het glas is vervangen door glas met hoger isolatiewaarde, er is geverfd en er is een hele mooie vloer in gekomen. Daarnaast wordt...

Kies zelf je bardienst moment!

Kies zelf je bardienst moment!

We zijn voor bardienst afankelijk van onze leden! Als 18+-lid van LTC Steenwijk is het daarom gebruikelijk dat je af en toe een bardienst draait. Dit is meestal een paar uur achter de bar staan om drankjes te serveren aan andere leden. Om te bepalen welk...

Winnaars Steenwijker Torentoernooi!

Winnaars Steenwijker Torentoernooi!

Jan Hoeve - oud tennislid van LTC Steenwijk- organiseert in de tennishal van Steenwijk voor verschillende poules het Steenwijker Torentoernooi. In verschillende poules strijden spelers van LTC Steenwijk tegen andere teams van omliggende verenigingen. Op zaterdag 2...

Zomertraining van ‘Tennis- en Padelschool’ Dallinga

Zomertraining van ‘Tennis- en Padelschool’ Dallinga

Meld je t/m 25 maart aan voor onze tennis- en padellessen en ontwikkel je vaardigheden onder begeleiding van onze ervaren trainers. Of je nu een beginner bent of een ervaren speler, wij bieden lessen op alle niveaus en leeftijden. Meld je snel aan! Vorig jaar hadden...