TRAINING VAN TENNISSCHOOL DALLINGA     

TRAINING VAN TENNISSCHOOL DALLINGA                                


Erik Dallinga

Aanmelden tennisles winter 2022-2023

Wil je graag tennisles volgen bij LTC Steenwijk? Je kunt je t/m 16 oktober aanmelden via het online inschrijfformulier. Er hebben zich al meer dan 125 lessers aangemeld voor de wintertraining.

Aanmelden

De winterlessen beginnen vanaf maandag 24 oktober en duren 18 weken in de hal en 16 weken op de buitenbanen. Wil je eerst informatie? Neem dan contact op met onze hoofdtrainer Erik Dallinga: 06-30538199 of mail.


Kennismakingsaanbieding

Wil je proberen of tennis iets voor je is? Maak dan gebruik van een speciale kennismakingsaanbieding: 10 lessen op de buitenbanen, inclusief lidmaatschap deze periode voor € 75,- . Wil je in de hal les? Dan is dat € 95,- Aanmelden hiervoor kan via het online aanmeldingsformulier (en kies bij ‘Type tennisles’ voor A). Wil je meer informatie? Neem dan contact op met onze hoofdtrainer Erik Dallinga: 06-30538199 of mail.


Tennisles voor iedereen

LTC Steenwijk maakt voor het geven van trainingen gebruik van Tennisschool Dallinga. Onze trainers Erik Dallinga, Wencke Hogendijk en Bas Pengel hebben kennismakingsprogramma’s, jeugdtraining (recreatief en prestatief) en training voor volwassenen. Al vanaf vijf jaar kan je beginnen met tennis.

hallo

hallo


Informatie wintertraining

De jeugd traint in de winter in de tennishal (Racketcentrum Steenwijk). Volwassenen kunnen ook in de hal trainen, maar hebben ook de mogelijkheid op de tennisbanen van LTC Steenwijk te lessen. Eén week voordat de training begint ontvang je van de trainer bericht over de dag en het tijdstip van je les.

Er wordt op alle doordeweekse middagen en avonden lesgegeven. Ook kan er lesgegeven worden op de woensdagochtend. Je kunt op het online inschrijfformulier aangeven op welke dagen je kunt trainen. De jeugd kan ook aangeven tot hoe laat ze school hebben. Erik probeert je in een groep te plaatsen die goed bij je past. Omdat er ontzettend veel interesse is in tennisles wordt bij het formulier voor het eerst ook gevraagd of er op zaterdagen gelest kan worden. We zijn aan het onderzoeken of dit ook een mogelijkheid is.


WINTERTRAINING 2022-2023

Lesweken winter 2022-2023


JEUGD IN DE TENNISHAL:

Categorie  Omschrijving les Prijs p.p.
B* 1 uur les ‘Tenniskids rood’ in een groep van max. 12, gedurende 18 weken € 150,-
C 1 uur les in de hal in een groep van 8 gedurende 18 weken € 210,-
D** 1,5 uur les in de hal in een groep van 8 gedurende 18 weken € 250,-
E** 2 keer 1 uur les in de hal in een groep van 8 gedurende 18 weken € 360,-

* Om de jongste jeugd laagdrempelig kennis te laten maken met tennis geeft LTC Steenwijk subsidie op trainingsaanbod B (is al in de prijs verwerkt).

**Om de jeugd te stimuleren om meer te trainen krijgt elk jeugdlid subsidie van LTC Steenwijk bij Categorie D en E (is al in de prijs verwerkt).


VOLWASSENEN (AVONDEN EN WOENSDAGOCHTEND):

Categorie  Omschrijving les Prijs p.p.
A 1 uur les buiten, in een groep van 8 gedurende 16 weken € 117,50
D 1 uur les in de hal in een groep van 8 gedurende 18 weken €   210,-
Privé-aanbod: een half uur privéles buiten gedurende 5 weken €   135,-

Er wordt zo goed als mogelijk rekening gehouden met de gekozen categorie (groepsgrootte). Wanneer het niet mogelijk is om je in de categorie van je keuze in te delen, zal je ingedeeld worden in een categorie met een ander lespakket. De kosten kunnen hierdoor hoger of lager uitvallen. In geval van een gewijzigde groepsgrootte zal je vooraf geïnformeerd worden.

Prijzen tennisles bij afwijkende groepsgrootte


LESREGLEMENT, SEIZOEN WINTER 2022-2023

 • Ongeveer een week voor aanvang van de lessen ontvang je per e-mail op welke dag en welk tijdstip je bent ingedeeld.
 • Lessen kunnen alleen gevolgd worden, indien een volledig ingevuld online inschrijfformulier is ingevuld.
 • Iedere lesser moet lid zijn van de vereniging en is voor het lidmaatschap contributie verschuldigd.
 • Een tennisles duurt 50 minuten, een les van een half uur duurt 25 minuten. De tennisleraar heeft per uur 10 minuten tijd voor activiteiten buiten de baan.
 • De lesser zorgt zelf voor gepaste kleding, schoenen en een racket. Tennisschool Dallinga zorgt voor de ballen (tijdens de kennismakingscursus zorgt Tennisschool Dallinga voor rackets).
 • Indien de lesser ernstige bezwaren heeft tegen de indeling, dient dit direct gemeld te worden bij Tennisschool Dallinga.
 • In geval van blessure of ziekte van de leerling, vindt geen restitutie van lesgeld plaats. In geval van verhuizing, kan alleen tot restitutie worden overgegaan als de vrijgekomen plaats door een nieuwe leerling wordt ingenomen.
 • Indien een leerling niet aanwezig kan zijn bij een les, dient hij/zij zich af te melden bij de tennisleraar per sms.
 • Als lessen uitvallen door afwezigheid van de tennisleraar, wordt er voor een vervangende tennisleraar gezorgd, of wordt er een alternatieve datum vastgesteld.
 • De trainingen starten in de week van 24 oktober.
 • Bij geen bericht van de trainer gaan de lessen altijd door.
 • Tennisschool Dallinga is niet verantwoordelijk voor diefstal of beschadiging van goederen van deelnemers aan de lessen.
 • Tennisschool Dallinga is niet aansprakelijk voor ongevallen en blessures, opgelopen tijdens de lessen.
 • Met het invullen van het online aanmeldingsformulier machtigt de leerling Tennisschool Dallinga om het lesgeld te incasseren via bank- of girorekening van betrokkene. De leerling ontvangt vóór afschrijving een factuur met daarop vermeld de datum van incasso.
 • Indien de lesser het niet eens is met de inhoud van de factuur, dient dat voor de datum van de (eerste) betalingstermijn gemeld te worden, met opgave van redenen.
 • Bij inschrijving voor tennislessen bij tennisschool Dallinga verleent de leerling toestemming voor het gebruik van zijn e-mailadres door Tennisschool Dallinga voor de communicatie omtrent tennislessen.
 • In alle zaken waarin dit lesreglement niet voorziet, beslist het bestuur van LTC Steenwijk samen met Tennisschool Dallinga, waarbij gestreefd wordt naar een aanvaardbare oplossing voor alle partijen.

Het laatste nieuws

Jeugdteam Kampioen!

Jeugdteam Kampioen!

Het tweede zondag jeugdteam 11 t/m 14 jaar is op 2e Pinksterdag zeer overtuigend kampioen geworden in de Voorjaarscompetitie. Kyan van Pijkeren, Ward Ekkel, Andries Veenstra, Tygo van den Berg, Mika Vonk en Ramon Beekman hadden maar liefst 33 punten behaald. Elf...

Padelcommissie & ‘Meet up’ Padel Whatsappgroep

Padelcommissie & ‘Meet up’ Padel Whatsappgroep

Bas Kranendonk & Sanne de Jong zijn onderdeel van de padelcommissie van LTC Steenwijk! Als padelcommissie willen zij padel op de club laten leven. Het doel is leuke gezelligheidstoernooitjes, KNLTB toernooien en competitie te gaan organiseren op de club. En: er is...

Tot 1 juni aanmelden Najaarscompetitie

Tot 1 juni aanmelden Najaarscompetitie

Zin om mee te doen aan de najaarscompetitie 2023 die vanaf 10 september begint? Competitie is leuk voor iedereen! Voor beginners en gevorderden. Volwassenen kunnen zich individueel of als team aanmelden via de Technische Commissie. De jeugd wordt aangemeld via de...

Zaterdag 10 juni: 100 jarig jubileum!

Zaterdag 10 juni: 100 jarig jubileum!

Van 14.00 - 16.30 uur is er ‘vrije inloop’ met clinics en tennisactiviteiten. Vanaf 19.00 uur is er een geweldig feest! Meld je hier even voor aan. Er is muziek van DJ’s, dansen, socializen en feestelijke hapjes en drankjes. Ook hebben we een veiling met Jannes Mulder...

(10-13), 14, 15 en 16 juli CLUBKAMPIOENSCHAPPEN

(10-13), 14, 15 en 16 juli CLUBKAMPIOENSCHAPPEN

Ben je een beginner of gevorderde? Iedereen kan meedoen aan de clubkampioenschappen! Want je wordt ingedeeld op je eigen niveau. We hebben dus ook meerdere kampioenen. De Junioren ‘Rood’ en ‘Oranje’ spelen alleen enkelpartijen op vaste momenten volgens het Tenniskids...

Zondag 18 juni Gezelligheidstoernooi!

Zondag 18 juni Gezelligheidstoernooi!

Vanaf 10.30 uur, inclusief lunch! Het is een hele leuke manier om gezellig op de club te tennissen en nieuwe mensen te leren kennen! Er worden dubbelwedstrijden gespeeld met wisselende partners. Zowel voor beginners als gevorderden (17+). Namens de organisatie Leon...